Вкрадені ночі Stolen Nights Margie doesn't make Perfumes
У нас дійсно вкрали багато. Спокій, сон, стабільність, але й нічні прогулянки. Саме їм і присвячений цей аромат
🌒 Ноти: повітря, хохлатка, первоцвіти, бузок, пивонії, пилок, геліотроп, акацієвий мед, бензоїн, гваякове дерево.
Альдегідний, амбровий. Без гучних верхів, завидної стійкості та кілометрового шлейфу. Абсолютно політкоректний та інтровертний.
Доступний у форматах:
2 мл / 290 грн (семпл)
10 мл / 1410 грн (тревел)
30 мл / 4200 грн (флакон)
Цей аромат літньої ночі, коли пахне бузок, акація, повітря густе, важке і всі запахи посилює в рази. Дуже відчувається мед, такий аж з сотами, свіжий. В цілому парфуми дуже солодкі, мені важко уявити їх на собі в теплу погоду, зараз в зимку ще більш менш, але тут треба зважати, що я фанат акварельної акватики і цитрусів. Мій максимум - це Опіум, і то під настрій. Тому абсолютно точно Stolen Nights - не моє. Але він може прийтись до смаку любителям солодкої гурманіки та квітів. Я навіть сказала, що щось східне проскакує.
Але згадую страшний травень, коли на Київ летіло щоночі, коли спати було неможливо, задуха вікна відчинені, але ти в коридорі і туди не доходить, тільки по всій квартирі розноситься бузок, привезений батьком з села. Це все є у самої авторки в описі і я її прекрасно розумію.
Коментарі (0)