Vikulyk

Один з найкращих тонів! Dior Forever Skin Glow

Один з найкращих тонів! Dior Forever Skin Glow

Мені дуже подобаються основи з легким матовим покриттям, тут воно практично таке, але при цьому ще випромінює наче сатинове сяйво, що додає здорового вигляду обличчю, без жирності.

Тон має не високу маскувальну здатність, десь середнього рівня, але мої розширені пори добре маскує і непогано приховує почервоніння, при цьому не підкреслює сухість і не западає в зморшки.

Один з найкращих тонів! Dior Forever Skin Glow

В моєму тестері є 4 відтінки і всі вони мені затемні, я використовувала 2N і гадаю, що десь на пів тона він мені , але згодом все ж непогано підлаштувався під відтінок шкіри.

Також мене дуже-дуже потішила стійкість, реально круто себе поводить весь день, хоч шкіра у мене комбінована і деякі тони некрасиво на ній сходять, але Dior в цьому просто супер якісний.

Також слід зауважити, що він дуже добре змивається і шкіра "після" добре почувається.

Я вирішила до 2N додати дуже темний відтінок 5N у вигляді бронзера, щоб добро не пропадало, нанесла схемою "трійка", але ідея виявилась не дуже вдалою, бо виглядає це все надто рижо, зате добре видно, наскільки обличчя гарне і свіже з цим тоном, і дійсно Glow. Тому раджу використовувати продукти за призначенням 😊

В цій основі ідеально все: текстура, покриття, стійкість, він на мою думку один з найкращих.

П.С. Вибачаюсь за вигляд пробника, ніяк не вдавалось відчистити, а за хороший продукт хотілось написати 😊