Анастасія

Dr. Ceuracle, Needly, Bioaqua - трохи нових покупок

Dr. Ceuracle, Needly, Bioaqua - трохи нових покупок

Слава Україні!

Не знаю одна я така, чи ні, але я отримую масу задоволення від покупок різних помазанок для лиця і тіла, особливо коли вони якісні і робочі)

Недавно купила декілька засобів, якими я дуже задоволена, і сьогодні хочу поділитись своїм відгуком на одразу три нових засоби в моїй косметичці)

Буду йти по порядку, так як вони лежать в мене на фото.

Needly PH Balancing toner

Така собі мутна, чуть густа водичка. Баночка виглядає дуже естетично і привабливо, такий матовий щільний пластик)

Засіб містить екстракт гриба альбатреллус та фільтрат ферменту галактомісіс, який отримано методом ферментування. Виробник нам обіцяє що тонер буде знімати почервоніння, заспокоювати шкіру, утримувати в ній вологу та запускати клітинний обмін.

Зі своєї сторони хочу сказати що шкіра після використання справді почуває себе класно, проте я би не сказала, що цей тонер щось зволожить, або втримає вологу. На собі я помітила навпаки трохи "підсушуючий" ефект, і з тонером моя комбінована шкіра практично не жирніє протягом дня, якщо зранку нанести тонер. Дуже зручне рішення на літо, як на мене, сподіваюсь в теплу пору воно також буде так працювати)

Однозначу раджу цей продукт усім власницям жирної або комбі шкіри)

Dr.Ceuracle Pro Balance Biotics Moisturizer

Зараз крем тут за дуже гарною ціною, а я як завжди купила за фулл-прайс, я молодець)))

Виробник обіцяє нам масу хороших властивостей, в основному зволоження та боротьба зі старінням. Мені особисто дуже імпонує легка текстура крему, майже відсутній аромат, а також те, що крем за секунди вбирається в шкіру. В мене шкіра не суха і не жирна, така комбі, і мені дуже подобається як вона почуває себе після крему) Я наношу небагато, тонким шаром щоб покрити шкіру, і після цього вона гарно зволожена, приємна на дотик, іноді я навіть помічаю, що чекаю на ранок або вечір просто щоб вмитись, і намазатись цим кремом 😅

Що також дуже приємно так це об'єм продукту - цілі 100 мл. Не знаю як для вас, а для мене це дуже багато, мені здається що я ще роки 2 буду цим тюбиком користуватись))

Bioaqua Aloe Vera 92% Toner

Бюджетний, але дуже достойний продукт, який повністю оправдав мої очікування.

Мені потрібно було щось дуже легке, не крем і тому подібне, але щоб зволожувало шкіру після вмивання. Даний продукт дуже добре для цієї задачі підійшов, така легенька водичка, яка забирає сухість, освіжає, і в прицнипі можна більше нічого не наносити. Корейська косметика зараз дуже тішить і результатом, і цінами)