Blondie_rs

The Inkey List - Omega Water Cream та сироватка Hyaluronic Acid

The Inkey List - Omega Water Cream та сироватка Hyaluronic Acid

Привіт! Знаю, що дехто дуже чекав огляду на цей бренд, тому з радістю поспішаю поділитись своїм досвідом користування. Товари з посереднім цінником, широким асортиментом та дієвим складом привертають увагу багатьох покупців. Це як канадський The Ordinary, чи британський Revolution Skincare (як не дивно, догляд в них дієвий). Даний бренд представлений в багатьох країнах, а також продається у мережі Sephora, де, власне, я його й знайшла, коли була закордоном. Поїздка розтягнулась, крем закінчився, тож мені потрібно було терміново знайти щось на заміну та не за всі гроші світу. На полицях магазину привернув мою увагу The Inkey List. Раніше я про нього чула, але де в нас вживу його побачиш. Почала розглядати усі баночки, вичитувати, що до чого і куди. Отже, бренд народився у Великобританії, заснований Маком Каррі та Колетт Лакстон. Їх головною метою було відправитись у "подорож" по світу доглядової косметики, вивчати все більше та більше про індивідуальні особливості шкіри, та спробувати знайти рішення будь-яких проблем.

Найцікавішим є те, що на офіційному сайті бренду ви можете пройти квест, вказавши ваш тип шкіри, ваші проблеми та побажання - і вони згенерують та підберуть вам догляд відповідно до ваших потреб. Також The Inkey List має догляд за волоссям, а косметика для обличчя налічує широкий вибір від вмивалок, до сироваток та кремів з різними компонентами.

Цим кроком скористались і Q+A (також бренд родом з Великобританії). Не скажу, що вони скопіювали, але все ж якусь ідею щодо цієї простоти взяли. The Inkey List старший за Q+A на рік або два (десь вказано про Інкей 2017 рік заснування, десь - 2018).

Тож, що я маю на увазі? Позаду кожного продукту є своєрідна підказка щодо використання. Для чого? Коли та як використовувати? Класифікація продукту. З такою шпоргалкою ви точно не помилитесь в послідовності своїх дій.

На відміну від The Inkey List, Q+A додає ще графу - для якого типу шкіри та які "питання" вирішує.

Даний крем насичений складником Omega Ceramide Complex (0,4%), тобто омега жирними кислотами 3, 6 та 9. Вони допомагають зменшити втрату вологи шкірою, стимулюють захисні функції та зволожують. На честь нього крем й отримав дану назву. 5% Glycerin - зволожує шкіру та не забиває пори. 3% Betaine - стабілізатор та зволожувач, допомагає відновлювати водний баланс. 5% Niacinamide - контролює вироблення себуму, вирівнює тон обличчя, знімає почервоніння, звужує пори.

Повний перелік складників: Aqua, Dicaprylyl carbonate, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Betaine, Polyglyceryl-4 isostearate, Coco-caprylate/caprate, Magnesium sulfate, Glycosphingolipids, Glycolipids, Sodium benzoate, Disteardimonium hectorite, Oleic acid, Potassium sorbate, Citric acid, Polyglycerin-3

Крем має легку водянисто-гелеву формулу. Його біле забарвлення на фото може бути доволі обманчивим. А все тому, що під час нанесення на обличчя, ти наче вичавлюєш воду. Він дуже швидко впитується, одразу надає легкого зволоження. Не має аромату, тож це чудово для тих, хто не любить віддушку.

Даний засіб класифікується як зволожувач, тож живити шкіру, врятувати від посушливості він не здатен. Такий крутий склад не справиться взимку, тож для мене цей продукт ідеальний на більш теплу пору. Він не дратує, не забиває пори, а при тривалому використанні справді насичує вологою обличчя та надає здорового вигляду.

Також використовувала крем під макіяж - доволі непогано себе показав. Тональний лягає на нього рівномірно, надає легку підсвітку та не скочується.

Тож, крем не отримав негативної оцінки, але й супер-вау вражень теж не залишив. Такий собі добротний зволожувач на щоденне використання. Свою ціну цілком виправдовує!

Малюсінька баночка обʼємом 30 мл містить в собі 2% Multi-Molecular Hyaluronic Acid - гіалуронку, яка утримує вологу та не дає їй "втікнути" з вашої шкіри. Повний список складників: Water, propanediol, glycerin, butylene glycol, sodium hyaluronate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, leuconostoc/radish root ferment filtrate, hyaluronic acid, carbomer, polysorbate 20, palmitoyl tetrapeptide-7, palmitoyl tripeptide-1, phenoxyethanol.

Якщо чесно, мені важко щось розказувати про дієвість гіалуронки на своїй шкірі. Ще з 2019 року, коли я дізналась про усілякі баночки з незрозумілими на той час для мене компонентами, я ніяк не можу зрозуміти, чи працює на мені гіалуронова кислота. Вона складає враження посушливості (так було з банкою від The Ordinary), тож хочеться чимпошвидше закрити її кремом.

Дана сироватка від The Inkey List такого дратівливого враження не склала. Але й при щоденному використанні трішки надоїдає користуватись продуктом, який на тобі практично нічого вагомого не робить.

Вона швидко впитується, не залишає липкості та не викликає відчуття посухи. Має ріденьку водянисту прозору текстуру. Обʼєктивно кажучи, я не можу нічого поганого сказати про неї. З досвіду вже здається, що гіалуронка в догляді для мене зайва, а моя шкіра чудово може існувати без неї. Тому що під час використання я не зауважила жодних вагомих змін у стані шкіри. А коли міняю крем - змін відбувається значно більше, чим коли користуюсь різними сироватками.

Дозатор у баночки цікавий - як у шампунів. Зовсім нетиповий як для сироватки. Використовувати зручно, але можна й перестаратись, якщо стиснути баночку надто сильно.

Пробувати чи ні? Звичайно що ТАК. Продукти мають гарний склад та відносно недорогу ціну. Мінімалістичне пакування також приваблює, як і якісний матеріал виконання. Гіалуронка - доволі незрозумілий для мене складник, тож я обрала не надто "ефектний" продукт для знайомства з брендом.

Крем цілком задовільнив мої потреби. Він не забиває пори, насичує шкіру вологою. Чудово підходить на спеку завдяки своїй водянистій формулі. Тож, це - такий добротний зволожувач за свої кошти.

Бренд для мене цікавий, як і Q+A. Поки що я ще плотно сиджу на Кореї, проте англічани також привертають увагу своїми баночками. На меті придбати азелаїнку від Q+А, та знайти якийсь засіб для зони навколо очей. Пігмент мені ніхто там не поверне, але хоча б зменшити цю фіолетову синьку було б добре (про здоровий сон також в курсі 🤗). Щодо бренду The Inkey List - також є декілька цікавих продуктів. У них є вмивалка з бензоїл-пероксидом та ще багато чого привабливого як для базового догляду, так і догляду за шкірою з акне та пост-акне.

Сяючої вам шкіри та щасливого Нового року ☃️ До зустрічі в нових дописах!