Швець Карина🤍

Міцелярна вода Mavala

Міцелярна вода Mavala

Цю міцелярну водичку я отримала в подарунковому боксі від MUC (тут розпаковка - https://club.makeup.com.ua/post/24229/ ).

5 мл - не такий вже і великий об'єм для тестування саме міцелярної води, але на пару макіяжів її вистачило і мені все зрозуміло.

Консистенція засобу рідка, аромату ніякого немає.

Міні-пляшечка зручна для використання, надійно закручується кришкою.

Склад:

🌸Water (Aqua) - вода,

🌸Propanediol - характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емолентів,

🌸Poloxamer 184 - функціонує як миючий засіб. Полоксамер 184 не подразнює очі.

🌸Polysorbate 20 - емульгатор, стабілізатор, диспергуючий агент, зареєстрований як харчова добавка Е432.

🌸Sodium PCA - натрієва сіль піролідонкарбонової кислоти - компонент НЗФ шкіри, компонент секрету потових залоз. Пом'якшує та зволожує шкіру.  

🌸Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract - екстракт мальви лісової - має протизапальну дію, знімає подразнення та злегка пом'якшує шкіру.

🌸Glycerin - компонент НЗФ, зволожувач,

🌸Sodium Benzonate - консервант,

🌸Citric Acid - лимонна кислота - консервант, регулятор рН,

🌸Disodium EDTA - комплексоутворювач, пом'якшення водного середовища.

Як бачите, склад цілком безпечний та ще й лагідний, без агресивних компонентів.

Наглядно показую дію цієї міцелярної води на прикладі змивання стійкої матової помади Maybelline SuperStay Vinyl Ink з макіяжу Круелли. Відео трохи прискорила, в оригіналі змивала десь секунд 40. Результат - добрий, без тертя помада змилася майже повністю, лишився тільки легкий стейн ну і залишки десь в складках губ, які легко вимилися потім гідрофільною олією.

З обличчя макіяж так само добре знімається, без зайвого тертя, не пече ні шкіру, ні очі. Ніяких негативних відчуттів міцелярна вода не викликала, висипів чи додаткової сухості не спостерігалось.

Мені сподобалась ця міцелярна вода - вона доволі лагідна, нарікань на неї не маю. Комусь продукт може здатися надто м'яким, проте мені ок, тому що після міцелярної води я завжди ще дочищаю залишки макіяжу гідрофільною олією та гелем/пінкою для вмивання.

Великий плюс цього засобу - відсутність печіння очей.

В цілому як засіб - рекомендую; якщо вже прямо за співвідношенням ціна/дія - звичайно, можна знайти дешевше і краще (та ж Simple, яку я зараз почала використовувати, теж хороша). Але кожному своє ї обирати вам, продукт достойний уваги (тим більше має хороший склад).

Дякую за увагу та гарного всім дня 🌸