olgatyshchenko

Кокосово-ванільна насолода для вашого тіла.

Кокосово-ванільна насолода для вашого тіла.

Я та сама людина, яка ніколи не користувалась гідрофільними оліями😅. Навіть не уявляла, що воно таке і з чим його їдять. Тому вирішила виправити цю ситуацію і в терміновому порядку придбала її для себе. Та не аби яку, а натуральну, ще й в скляній пляшці. Все, як я люблю). Тим паче я вже знайома з цим брендом, маю відгук на своїй сторінці про гідролат лимону.

Для мене цей бренд особливий тим, що вони виробляють натуральну косметику без ароматизаторів, барвників та інших речовин, які можуть шкодити здоров'ю людини та природі. Вони реалізують продукцію в тарі зі скла, яку можна відправити їм назад за їх рахунок. Плюс за кожну тару бонус +5 гривень). Дрібничка, але приємно, що виробник займається повторним використанням пляшок.

Що стосовно складу? Він простий і зрозумілий : рицинова олія, олія солодкого мигдалю, кокосова олія холодного віджиму, полісорбат-80 (емульгатор), пантенол, молочна кислота, токоферолу ацетат (він же вітамін Е, захищає олії від окислення), екстракти листя алое та кокосу, ефірна олія ванілі.


Доречі, важливе уточнення - цю олію можна використовувати для тіла та навіть для інтимної гігієни (за рахунок молочної кислоти в складі). Пробувала її навіть на обличчі, але в мене жирний тип шкіри, тому мені не дуже підійшла). Але думаю, що для сухої та нормальної можна і спробувати.


Запах у засобу особисто для мене дуже приємний. Основна нота - звичайна кокосова нерафінована олія, хто такою користується, той знає. Якщо принюхатись, то відчувається приємна ваніль, зовсім не приторна. Алергії не було, чому я дуже рада.


Після душу на тілі залишається приємна плівочка, яка огортає шкіру, але при цьому дуже добре очищує. Саме такий ефект мені був потрібен. Для зволоження на зиму підходить добре, коли купатися в ванній холоднувато і не хочеться наносити крем для тіла).


Я залишилася задоволеною цим засобом і особисто від себе можу радити його до покупки. У бренду ще є декілька різновидів таких олій, які я також хочу спробувати).