el_mo_ko

Рубрика «Порожні баночки»

Рубрика «Порожні баночки»
  1. Гель для умивання від CeraVe . Дуже його люблю ,це вже ,мабуть , третя баночка ,до цього були у великому обʼємі . Він економний ,добре піниться , добре очищає.Точно буду повторювати . 9/10.
  2. Пінка для умивання від Heimish . Також подобається . Бюджетна ,добре піниться , вистачає надовго . Поки повторювати не буду ,хочу спробувати щось інше . 8/10.
  3. Гель для умивання від pHarmika. Найбюджетніший з моїх баночок , добре піниться . На цьому плюси закінчуються , запах дуже інтенсивний , промиває так собі . Повторно не куплю . 6/10.
  4. Тонік для обличчя з рожевою водою від Mild By Nature. Просто тонік , нічого особливого він не зробить ,тому повторювати не буду . 6/10.
  5. Сировотка для обличчя з вітаміном С і пробіотиками від Derma E . Вона мені дуже сподобалася ,приємний запах ,консистенція не водичкова , трохи густіша ,вистачає надовго . Шкіра після неї наповнена , пружна , сяюча , висипань стало менше . Ціна звісно не дуже бюджетна ,але обʼєм у неї аж 60 мл., тому куплю знову . 9/10.
  6. Сировотка від IUNIK з прополісом . Консистенція ріденька , запах приємний , сировотка заспокоює ,трохи вирівнює тон обличчя, в порівнянні з попередньою сировоткою ,мені сподобалася набагато менше . Повторювати не буду . 7/10.
  7. Крем для обличчя від Cosrx з церамідами . Текстура трохи жирненька ,запах приємний ,економний , шкіра добре виглядає після нього ,не блищить ,зволоження вистачає . Обʼєм великий - 80 мл . Можливо повторю . 8/10.
  8. Крем з вітаміном Е від Derma E . Щільна текстура , жирненький ,потрібно розігрівати в руках ,бо на обличчі потім треба довго розподіляти . Єдиний мінус це надмірно виражений аромат , пахне квіточками . Це вже друга моя баночка( на хвилиночку ,в ній більше 100 г.) , на холодну пору року дуже подобається . Ціна за такий обʼєм досить приємна. Думаю , що повторю . 9/10.
  9. Крем з СПФ 50 від Medi Peel . Не сподобався взагалі , лягає плівкою , обличчя блищить наче млинець , у складі хімічні фільтри нового покоління , разом зі старими хім. фільтрами ,які можуть подразнювати шкіру . Добре хоч від сонця захищає 😅 випробування пляжем і лісом пройшов ✌🏻Не повторю ! 3/10.
  10. Шампунь від лупи з цинком ,виробник Biolage . Після пологів моя шкіра голови вкрилася лупою , дуже свербіла , звичний дермазол не допомагав , я роздерла її до крові ,шкіра перетворилася на суцільну «рану» . Після кількох миттів цим шампунем все налагодилося , свербіж пройшов , лупа зникла . Шампунь мені сподобався , у складі є ментол , який дає легкий холодок під час миття , волосся після миття було не пересушене ,виглядало добре . На частоту миття не вплинув. Тепер хочу спробувати інші продукти цього виробника . Шампуть не дуже рідкий ,гарно піниться , вистачає надовго. 10/10.
  11. Шампунь- пілінг від Сульсена . Я б не сказала ,що це пілінг, це скоріше скраб ,адже в ньому присутні абразивні частинки . Промиває непогано ,часточки вимиваються добре . Лупа також. Після нього почали рости нові волосинки. Але єдиний мінус , він трохи підсушує волосся . Не знаю чи повторю . 8/10.
  12. Шампунь Pantene Pro-V . Інтенсивне відновлення. Мені не підійшов , у мене від нього свербить шкіра голови . На цьому все . 4/10.
  13. Зволожувальний кондиціонер для волосся Tresemme. Бюджетний працюючий кондиціонер , розгладжує волосся , після нього воно зволожене ,блискуче . Думаю, що повторю. 9/10 .
  14. Гель для душу від Yves Rocher ,Mon Evidence. Із серії мого улюбленого літнього парфуму ,тому запах для мене дуже «смачний»😍. Гарно піниться ,тому треба малесеньку крапельку ,шкіру не пересушує, запах тримається не дуже довго. 10/10 .
  15. Крем для рук "Карите, солодкий мигдаль і олія арганового дерева" від Le Petit Marseillais . Приємний запах , добре зволожує і живить шкіру рук , запах тримається довго . 9/10 .
Рубрика «Порожні баночки»