krislemly

Яка олійка CHI найкраща?

Яка олійка CHI найкраща?

Привіт!) Сьогодні ми поговоримо про дуже популярний засіб для волосся - рідкий шовк. Я спробувала майже всі види і хочу трішки розібрати склад та визначити який шовк найефективніший.

Яка олійка CHI найкраща?

Почнемо з того що в мене на фото.

Обʼєм. Цей шовк випускається в різних обʼємах: 15, 59, 177 та 355ml. Мені подобається брати обʼєм 15ml, вистачає на довго, зручно брати з собою в поїздки та можна взяти на пробу декілька різних.

Пакування: пластмасова баночка сірого кольору з золотими написами та золотою кришечкою - фірмовий дизайн бренду.

Кришка відкручується легко, закривається щільно (жодна косметичка не постраждає).

Спочатку під кришкою була захисна мембрана із фольги.

Дозатор відсутній і як на мене це головний мінус. Оскільки дуже легко переборщити або випадково вилити засіб перекинувши баночку. Було б добре як би був такий дозатор як в краплях для серця😅 Але є маленька хитрість, використовувати засіб проткнувши зубочисткою не знімаючи всю фольгу.

Консистенція нагадує густу сировотку, на волосся наносити її легко, руки після неї не залишаються жирними.

Аромат солоденький, косметичний. Віддушка ненав'язлива і вивітрюється з волосся майже відразу.

Моє волосся: не фарбоване, довге та достатньо густе. Абсолютно пряме, текстура не пориста. Головна проблема в тому, що з не правильним доглядом може виглядати тьмяно та бракує блиску.

Очікування: звісно, що про жодне відновлення, склеювання і тд кінчиків мова йти не може, з цією задачею впораються тільки ножиці. Тому не варто сильно вірити обіцянкам виробників, єдине на що можна розраховувати це візуальний ефект - це мені і потрібно. Прибрати пухнастість, розгладити волосся, додати блиску та м'якості - це так. І з цими очікуваннями CHI Keratin Silk Infusion справляється на відмінно.

📎Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Hydrolyzed Keratin, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Polyquaternium-7, Zea Mays (Corn) Starch, Hydrolyzed Silk, Aqua/Water/Eau, C12-15 Alkyl Benzoate, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral📎

Перші два - це летючі силікони, які розприділяють активи по волоссю і випаруються, потім кератинова амінокислота - це найменші молекули, які проникають глибоко в кутикулу.

Шовк, олії (органа, жожоба), гліцерин. Також у списку інгредієнтів є вітамін B5, що відповідає за зволоження волосся, та екстракт насіння ріжкового дерева.

Саме він є найпопулярнішим з усіх. Але як на мене то даремно.

📎Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Linalool, Geraniol.📎

Два перших компонента - це летючий силікон,який допоможе розприділяти активи по волоссю та випарується, потім важкий силікон, феноксатинол - це консервант все що йде в складі після нього має дуже малу дозу, а це: шовк та протеїни (сої та пшениці), які мали б гарно діяти, якщо їх кількість була хоч трішки більшою.

📎Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Caprylyl Methicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Hydrolyzed Silk, Tocopherol, C12-15 Alkyl Benzoate, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Eugenol.📎

У ньому на першому місці чотири силікони, арганова олія, олія моринги, протеїни шовку, вітамін Е та вітамін В, багато натуральних ароматизаторів та три барвники. Не поганий склад, але на моєму волоссі ефект мінімальний.

📎Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Algae Extract, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Limonene, Geraniol.📎

Напевно найбільший склад з усіх. Тут важкі силікони, олії (оливкова та кокосова), шовк, дуже багато екстрактів (мʼята, розмарин, ромашка, чебрець, мелісса, водорості) та вітамінів. Але ще й дуже багато нафтопродуктів та алергенів. Намішали гарне та зле. Але ця олійка дійсно працює, особливо мені здається вона підійде для пористого волосся.

📎Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Caprylyl Methicone, Nigella Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Silk, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Eugenol.📎

З корисного тут тільки натуральна олійка чорного кмину та шовк. Все інше це агресивні силікони. І хоч я не боюсь силіконів в догляді, але тільки тоді коли вони працюють. А тут ефекту майже нуль.

Цю олійку доречі активно рекламувала-рекомендувала Кім Кардашьян. Не знаю для чого вам ця інформація але хай буде😂