Ta_nyaaaaaaa

Біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей

Біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей
Біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей

Продовжую тестувати продукти з набору Talika, який отримала у подарунок від Спільноти.

Розпаковка 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/26239/

Попередня частина з тестуванням тканинної бульбашкової маски 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/26601/

Отож сьогодні на огляді патчі

Біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей

Дівчатка, які мене читають знають моє ставлення до патчів. Неодноразово розповідала, що не люблю їх, бо вважаю витрачені на них кошти - спущені на вітер.

Тому якщо я і купую патчі, то беру дешевші і ставлю їх у холодильник, після чого використовую. Для мене це не рутина, а хіба створення чарівної атмосфери та задля покращення настрою, не більше.

Упакування з патчами Talika Bio Enzymes Eye Patch було легко відкрити, як і попередню бульбашкову маску. Це уже + продукту.

Всередині патчі перекладені захисними мембранами, що не дає їм склеїтися між собою.

Вони занурені у велику кількість зволожуючої сироватки (чи іншої рідини), також ще її велика кількість залишається всередині.

Аромат косметичний, ніжний, ледь вловимий.

Відділивши патчі від захисної мембрани, я розмістила їх під очима. Видалися вони мені дивної текстури, бо наче і гелеві, а наче і тканинні.

З одного боку тканинна частина з перфорацією, як зазначала красуня Дарія Ковач 🌸

Однак коли патчі уже почали спускатися по обличчю, а це приблизно через 5 хв після нанесення, я помітила, що ця від патчів можна відділити ще одну частину 🤣

Так виявилося, що самі патчі суто ГЕЛЕВІ, а тонюююсінька тканинна прослойка з мікро-дірочками також відділяється. От чесно, не помітила її, адже вона виглядала як одне ціле з патчем, тобто як одна з його сторін 🤦🏻‍♀️

*виявляється на фото зблизька видно, що там наче подвійний шар 😂 Отож патчі по собі ну дуууже тоненькі, гелеві і напів прозорі

Раджу передивитися усі прикріплені сюди фото, тоді відразу все стає зрозуміло)

За розміром патчі великі, але без розширень і звужень. Я більше люблю коли патчі з одного боку ширші, а з іншого вужчі, так мені зручніше їх носити.

Відчуваються патчі дуже комфортно. Вони надають приємні відчуття свіжості та прохолоди.

Після витримки 30 хв патчів під очима я помітила, як шкіра стала більш розгладженою, а ще максимально зволоженою. Невеликий набряк, який наразі викликаний моєю простудою і малорухомим способом життя, вони повністю прибрали.

Крім того, мої темні кола стали світлішими від патчів!!!

О, чудо, адже такого не траплялося навіть від втричі дорожчих патчів Patchology 😳

Отож ефект мені дуже сподобався. Але чи готова я платити 170+ грн за пару патчів? Та скоріше ні. Я надам перевагу живильному і зволожуючому крему.

Але ж як приємно мати можливість затестити такий продукт! За що дуже дякую MakeUp Club ❤️

Склад патчів абсолютно безпечний і багатий на поживні, передусім ЗВОЛОЖУЮЧІ компоненти.

Він містить гіалуронову кислоту, екстракти алое вера та ромашки.

В основі самих патчів — біоцелюлозна тканина, просочена есенцією.

Гіалуронова кислота у складі просочувача патчів підтримує гідроліпідний баланс, екстракти пробіотиків зміцнюють захисний бар’єр, біоцелюлоза не викликає алергії. Екстракти алое вера та ромашки пом’якшують, заспокоюють і захищають шкіру.

Детальніше по компонентах:

💧 Aqua (Water / Eau) - вода, розчинник.

💧 Butylene Glycol - органічний спирт, розчинник, посилює проникнення активних компонентів.

💧 Glycerin - натуральний зволожувач.

💧 Niacinamide - актив, що регулює роботу сальних залоз, знижує секрецію шкірного сала, а також помітно зменшує кількість запалень, акне та постакне. Він пригнічує розмноження бактерій Propionibacterium acnes, які відповідальні за утворення прищів.

💧 Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane - це синтетичний воскоподібний інгредієнт, що належить до хімічного класу силоксанів і силіконів. Служить багатьом цілям, включаючи засіб для кондиціонування шкіри, поверхнево-активну речовину, підсилювач піни та зволожувач.

💧 Panthenol - пантенол, відомий як вітамін В5, відповідає за зволоження, відновлення, заспокоєння і загоєння шкіри.

💧 1, 2-Hexanediol - є високоефективним і м'яким сполучною агентом і зволожувачем.

💧 Betaine - активний зволожувач.

💧 Xanthan Gum - консервант, що має антисептичну дію.

💧 Aloe Barbadensis Leaf Extract - натуральний рослинний екстракт алое. Чинить загоювальну, бактерицидну, тонізуючу дію. Екстракт листя містить весь комплекс активних речовин, характерних для цього виду. Пом'якшує шкіру, знімає роздратування. Сприяє загоєнню, має протизапальну дію.

💧 Hydroxyethylcellulose – це амінокислота рослинного походження, яка використовується як консервант, зв'язуючий емульгатор і згущувач в косметичних продуктах.

💧 Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Seed Ferment Filtrate - зволожує шкіру та підвищує її тонус, сприяє посиленню синтезу колагену, запобігає набрякам, активізує мікроциркуляцію, відновлює імунітет клітин. Все це чинить омолоджуючу дію і посилює здатність шкіри до регенерації.

💧 Lactobacillus/Soybean Ferment Extract - використовується як зволожувач і кондиціонер для шкіри в косметиці. Ферментний фільтрат лактобактерій/екстракту сої може покращити швидкість метаболізму клітин шкіри, запобігти провисанню зрілої шкіри через зниження секреції гормонів, підтримувати еластичність шкіри та мати певний відбілюючий ефект.

💧 Caprylyl Glycol - це спирт, отриманий з каприлової кислоти, яка зустрічається в природі в пальмовій і кокосовому маслах. Розробники люблять його з кількох причин: по-перше, це покращує розтікання і, в кінцевому рахунку, відчуття продукту на вашій шкірі. По-друге, тому що це антимікробний, він має консервантоподібні властивості.

Капрілілгліколь є зволожувачем, тобто речовиною, яке допомагає шкірі утримувати воду. Це важливо для запобігання сухості шкіри при одночасному уповільненні ознак старіння.

💧 Ethylhexylglycerin - є природним консервантом, отриманим з гліцерину, який також діє як поверхнево-активна речовина, дезодоруючий агент і агент для догляду за шкірою в косметиці і засобах особистої гігієни. Етілгексілгліцерін функціонує в якості консерванту, підсилювача консерванту, поверхнево-активної речовини, дезодоратора і засоба для догляду за шкірою.

💧 Disodium EDTA - являє собою водорозчинну кислоту, яка є сильним стабілізатором емульсії з хелатуючими властивостями.

💧 Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract - екстракт гарбуза (вид Cucurbita Pepo), містить фосфоліпіди, токофероли, каротиноїди, флавоноїди, вітаміни В2, С, Р, РР, насичені, ненасичені та поліненасичені жирні кислоти. 1.м. має антиоксидантну дію, відновлює функцію клітинних мембран, діє на структуру епітеліальних тканин, стимулює трофічні та обмінні процеси в тканинах, має бактеріостатичну дію.

💧 Luffa Cylindrica Fruit Extract - надає антиоксидантні властивості завдяки високій концентрації флавоноїдів

💧 Sodium Hyaluronate - форма гіалуронової кислоти, виступає зволожувачем.

💧 Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract - екстракт квітів ромашки. Він містить безліч активних компонентів, таких як фітостероли, азулен і бісаболол. Володіє лікувальною, протизапальною і регенеруючею дією.

Властивості Екстракту квіток ромашки:

• Протизапальна;

• Очищуючий засіб;

• Антисептична дія;

• Регенерує клітини шкіри від пошкодження УФ-опроміненням;

• Освіжає втомлену і зрілу шкіру;

• Підходить для чутливої ​​шкіри.

Він також багатий вітаміном B. Це робить квіткові екстракт квіток ромашки дуже корисним в якості заспокійливого інгредієнта.

Отож склад загалом безпечний, гарний і допустимий для патчів. Правда хотілося б бачити гіалуронову кислоту трішки вище у списку☺️