Darina🦉

Який гель для душу краще?!

Всім привіт!

Сьогодні хочу расказати про мої улюблені гелі для душа:

1. Dove bagnoschiuma di bellezza idratante

2. Slavia lege artis Shower Gel Fruit

Почнемо з Dove. Він давно для мене став базовим крем-гелем. Обираю саме без домішок, мені подобається "класичний аромат" гелю - кремовий.

Люблю більше ним користуватися в холодну пору року, бо він гарно живить та зволожує шкіру.

Зовнішній виглад.

Приємний біло-синій флакон. Зручний у вікористанні. Кришка фліп-топ, з часом перестала закриватися до кінця. Об'єм 700 мл

Аромат та консістенція:

Дуже приємний, легкий кремовий аромат. Консистенція - доволі густій гель, біло - мерехтивого кольору. Гарно піниться. Легко змивається водою.

Склад:

Agua, Sodium Laureth Suifat, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betain, Parfum, Acrylates Copolymer, Ciltric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isopropyl Palmitate, Sodium Benzoate, Sodium Lauryl Sulfate, Styrene\Acrylates Copolymer, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methyipropian, Citronellol, Hexyi Cinnamal, Limonene, Linalool.

Висновок:

Плюси для мене:

- Він гарно зволожує шкіру (не один іншій гель, так не виконував цю задачу)

- Дуже приємний аромат (кремовий), який залишається на шкірі деякий час

- Шкіра стає гладенькою (заспокоює подразненя)

- Розслабляючий ефект

- Економічний в використанні

Чи оберу його знову?! Звісно ТАК!

2. Slavia lege artis Shower Gel Fruit.

Тут було приємне здивування з першого використання. Познайомилася я з гелем ще влітку. І з того часу він завжди присутній в моєму догляді.

Зовнішній вигляд

Приємний голубий флакон. Кришка фліп-топ, яка міцно закривається. Об'єм 400 мл

Аромат та консінстенція

Аромат легкий, приємний, не залишається на шкірі після використання. Запах соковитого манго з міксом фруктів (але він не солодкий).

Текстура доволі рідка, прозрачного кольору. Добре піниться та легко змивається водою.

Склад:

вода натрію лаурет сульфат діетаноламід жирної кислоти кокамідопропилбетаїн триметилгліцин ПЕГ-7 гліцерилкокоат амфоацетат жирної кислоти віддушка натрий кокогідролізат протеїнів пшениці екстракт авокадо екстракт манго перламутровий концентрат лимонна кислота полікватерніум 7 хлорид натрію метилхлортіазолінон (і) метилтіазолінон.

Комплексний вплив рослиних інгредієнтів забеспечує:

- насичення шкіри корисними речовинами;

- зволоження і регенерацію клітин епідермісу;

- усунення природних забруднень

Висновок.

- Добре очищує і освіжіє шкіру

- зволожує

- не залищає аромату на шкірі

- підходить для щоденного використання, для любого типу шкірі

- Економічний

- Бюджетний ( 50-60 грв.)

- Наш виробник, чому я дуже зраділа.

Це не перший мій гель від цього бренду, тож звісно я до нього повернусь!

До питання який з них краще - тут переможця не буде, вони обидва мені подобаються!

Щиро рекомендую спробувати.

Всім дякую!