Олівець для губ Umbrella №L429

Олівець для губ Umbrella №L429

Олівець для губ Umbrella в дерев’яному корпусі. Корпус має тактильно приємне покриття.

Склад:

Ricinus Communis Oil, microcrystalline wax, paraffin, petrolatum, 2-ethylhexyl palmitate, carnauba cera, cera alba, lanolin, BHT, caprylyl glycol, phenoxyethanol, (+/-): mica та барвники

Термін для використання після відкриття 24 місяці

Олівець, який я замовила з MAKEUP має термін придатності до 10.2025

Я помилилась з відтінком, обираючи за свотчами, які знайшла в інтернеті, палітра на MAKEUP більше відповідає дійсності. Відтінок 429 приємний теплий нюд (а мені треба холодний) з рижинкою. Камера вловила підтон непогано, в житті олівець трішки темніший ніж на моєму фото.

Олівець доволі твердий, значно твердіший за олівці Lamel. Він гарно і гостро заточується, ним можна намалювати тонкий контур, всі губи я заповнювала за допомогою бокової сторони, тому що твердий та трохи шкребе. Мені сподобалась його стійкість, олівець пережив тестування яєшнею з ковбасою і на губах його лишилось чимало, він майже не з’ївся на відміну від Lamel. Він не відбивається на чашці, також цей олівець не висушив мені губи, хоча місце сильного лущення підкреслив. Пахне він також більш приємно ніж Lamel. Шкодую, що не вгадала з відтінком, олівець хороший.

Додаю фото свотча в допис