Vikulyk

Ось як пахне райський сад. Landor Elven Kiss Promise

Ось як пахне райський сад. Landor Elven Kiss Promise

Прислонивши флакон до носа відчувається соковитий і більше фруктовий аромат, але зробивши перший пшик аромат сильно міняється і тут уже лідирують квіти, особливо яскраво відчувається терпкуватий піон і присутні відголоски пелюсток троянди. На другому плані грають солоденькі ноти малинового варення та соку груші, які роблять композицію менш серйозною. За пів годинки, може трішки більше-нотки набувають легкого помадного присмаку.

Ось як пахне райський сад. Landor Elven Kiss Promise

Виробник надає таку піраміду:

Початкова нота: Бергамот, Груша, Лічі, Малина, Ревінь

Нота серця: Білий мускус, Ваніль, Півонія, Троянда

Кінцева нота: Амбрета, Білий кедр, Білий мускус, Ваніль, Ветівер

Знаю, багато хто шукає гарний аромат саме піонів, оскільки він тут сильно домінує, то прошу звернути увагу на Landor Elven Kiss Promise . Тай для любителів квіткових небанальних парфумів обов‘язково має сподобатись.

Він гучний і дзвінкий, більше прохолодний, тому ідеально підійде на весну-літо або просто коли хочеться відпочити від солодких тягучих ароматів.

Аромат дійсно доволі багатогранний і його можна трактувати по-різному, для мене це серпневий сад, де ростуть дерева з соковитими фруктами, де цвітуть і пахнуть піони, де перемішано безліч смаків та ароматів, де проходить безтурботне літо і щасливі дні ❤️

Стійкість топова, впринципі, як і у всіх ароматів бренду. Навіть на шкірі чути весь день.

В мене мініатюрка 9 мл в картонній коробці з розпилювачем, що теж доволі зручно.

Я вважаю, що цей парфум дійсно вартує вартує уваги, бо вони нереально цікаві і дуже ароматні, тай можна придбати пробники чи мініатюрки і зрозуміти, наскільки він ваш, що теж беззаперечний плюс 😊