Мої викидушки за січень

Мої викидушки за січень

Січень тільки почався, а в мене вже є продукти, з якими я готова розпрощатися. Деякі я дійсно використала до дна, а деякі просто не моє настільки, що вже готова з ними розпрощатися, отже почнемо з приємного.

Ця водичка приїхала до мене в наборі. В основному, мені був потрібен бальзам Cicaplast, але ціна та наповнення переконали мене взяти саме його. Для тих, хто хоче ознайомитися з продукцією La Roche-Posay рекомендую.

Повернемося до водички. Насправді дуже непогана, зі своєю функцією справляється. Зволожує та освіжає, коли мені це треба. А в сезон опалення мені це дійсно необхідна річ, хоч в мене комбі шкіра. Також в моменти, коли мені хочеться зволоження, а на обличчі є макіяж, термальна вода стає в пригоді. Ні, мейк від цього не пливе, а ефект зволоження та свіжості зʼявляється.

Також можу зазначити, що вода дійсно може допомогти зняти подразнення. Зараз в мене в догляді знаменита нічна сиворотка від Medik8 Crystal Retinal 3, і я на стадії звикання, але в мене таке враження, що це перша й остання моя покупка цієї сиворотки, але зараз не про неї. Поки йде цей період, моя шкіра стала більш чутливою та легко подразнюється, в такі моменти він мене рятував.

З мінусів можу відзначити, що іноді в мене замість приємної вуальки розпилювача була струйка при використанні. Але, на щастя, цей прикол був рідко.

Отже, водичку я рекомендую, вона дійсно непогана. Якщо хочете познайомитися з термальними водичками, то можна сміло брати цю.

Непогане молочко для тіла, особливо в зимний період. Приємна віддушка, має легкий цитрусово-квітковий аромат, мінімальний запах. Точно за аромат не скажу, бо це молочко в мене з серпня, і за цей період аромат у флаконі майже зник. Влітку мені воно не сподобалось, занадто важке для мене було, а ось взимку ідеально. В мене дуже пересушується шкіра та легко може перейти в стадію дерматиту в особливо сухих ділянках. Тому зараз мені таке зволоження ок.  Створює таку жирну плівку і зволожує майже на 3 дні, що доволі таки непоганий результат. Навіть сам виробник не радить використовувати цей продукт щодня, і я розумію чому. Вам просто його буде забагато при частому використанні. Фото текстури також наявне.  Якщо довіряти сайту з розбору складів, то продукт має доволі такий непоганий склад.

З мінусів можу відмітити те, що продукт не для всіх та має дуже швидкий розхід. Цю баночку я прикінчила майже за місяць активного використання, але і я не маленька дівчинка, тому мені треба більше, ніж одне натискання на деякі ділянки тіла. Але й обʼєм в неї маленький - 100 мл.

З додаткового приємного є те, що цей продукт від українського бренду. Він веганський, не тестується на тваринах і його ніби можна здати на перероблювання, але я не впевнена.

В цілому, це непоганий продукт, не скажу, що я в захваті. Зі своєю задачею справляється і на тому дякую.

Цей продукт мені порадила моя косметологиня для етапу демакіяжу. Але, чесно, я його не зрозуміла. Макіяж змиває ніби добре, але зі стійкими речами не справляється. Хоч 5 разів використовуй, але ефекту не буде ніякого, особливо з пігментами.

Іноді викликав подразнення та залишає жирну неприємну плівку. Останнє мене дуже сильно дратувало. Я не розумію як виробник може писати, що молочко можна не змивати, бо мені хотілося вмитися тричі, аби воно мене так не обтяжувало.

Можливо, у цього формату є свої прихильники, але я не в їхньому числі. Таке буває.

Брала цей консилер, аби добити суму для отримання косметички. Яку потім подарувала Карині Швець. Ну, що я можу сказати. Він мені не сподобався. Западає в складки й окислюється, все як я люблю.

Дам вам лайфхак, щоб зрозуміти, чи буде западати консилер в складки, треба робити свотчі на згині долоні. Наша зона під очима доволі таки жива, а в когось, як в мене є ще й дрібні зморшки. Тому й свотчити треба також на нерівних ділянках, щоб наочно подивитися результат.

Фото свотчів та різницю в часі також додаю.

Як база під тіні цей консилер також, так собі, краще вже взяти реальну базу для тіней.

Не можу його рекомендувати. Хоча знаю, що в нього є також свої прихильники, але я не серед них.

Тут все просто - розвалився після першого миття.

Знову ж таки цей продукт мені порадила косметологиня, замість вмивачки від Round Lab з центеллою. Краще б я цього не робила.

Першим дзвіночком була сильна стягнутість, на яку я не звернула уваги, бо багато вмивачок мені таке роблять. А ось на другий я б мала звернути увагу - легке почервоніння. І така делюжонал леді, повністю довіряючи своїй косметологині, одного разу вмилась. І вмилась так, що в мене просто було обличчя кольором цього тюбика та з сильним подразненням. Дякую, дуже приємно!

Звісно, я її замінила на пінку від Round Lab 🤡, від чого втікали до того й прийшли. І зрозуміла, що не можна сліпо довіряти косметологам. Я та сама 1 з 10, кому не підійде продукт.

Фото текстури надавати не буду. Бо не хочу знову почервонінь на шкірі, вона і так страждає. Навіть склад перевіряти не хочу. Бо буду засмучена, якщо він дійсно хороший.

А отже, не все то золото, що для створено для чутливої шкіри.

Скінорен використовую, на данний момент, тільки як точковий засіб. Дуже хороший аптечний продукт. Всім раджу.

Ось і все на сьогодні.

Сподіваюсь, що у вас сьогодні все добре, і ранковий обстріл не спаклюжив ваш настрій. Хоча мені в підвалі сьогодні сидіти було не весело.

Всім дякую за увагу та гарного дня!)