Олена Романюк

Сироватка Cos De Baha з вітаміном С та пантенолом

Сироватка Cos De Baha з вітаміном С та пантенолом
Сироватка Cos De Baha з вітаміном С та пантенолом

Популярність сироваток Cos De Baha у MakeUp Club важко не помітити.

Я теж місяць тому придбала сироватку з вітаміном С та пантенолом. З вітаміном С я знайома завдяки Тамарі (дякую 😘) у вигляді порошку від The Ordinary. Тому вирішила залишити його у своєму ранковому догляді, але вже у форматі сироватки.

Склад✨, консистенція✨, формат флакону✨, зручність використання✨:

Склад є на фото до посту, коротко по ньому простими словами : екстракт листя алое, аскорбінова кислота (15%), арбутін (працює з пігментацією), зволожувальний спирт, аргінін (амінокислота), зволожувач (содіум гіалорунат), пантенол, регулятор кислотності, екстракти квіточок, фруктів та листочків, антиоксидант та стабілізатор.

Консистенція сироватки нагадує маслянисту водичку, швидко по пальцям не тікає. Я встигаю нанести на обличчя потрібну кількість засобу. Пальці масляними не залишаються. Аромат сироватки, на мою думку, схожий на класичне якісне масло, типу з мигдальних кісточок. Його чутно лише, як близько піднести флакон. На обличчі нічого не відчувається. Колір світло-жовтий, за місяць використання суттєво не змінився.

Флакон з темного скла (пластику?) вагомий, не тендітний. Горлечко з гумовим обмежувачем, що дуже зручно, охайно та економно. Є зручна скляна піпетка-дозатор з гумовою насадкою (яка не злипається), що чітко видає потрібну кількість.

Якщо дуже не хочеться чарувати з порошком вітаміну С від The Ordinary, то така сироватка є прекрасним варіантом. Чітко 1-2 краплі зранку перед кремом, без зайвих рухів, ви впевнені,що нанесли потрібну шкірі кількість активів.

Сироватка Cos De Baha з вітаміном С та пантенолом
Сироватка Cos De Baha з вітаміном С та пантенолом

Сироватку я почала наносити з однієї краплі. Зранку, після вмивання гелем CeraVe, вбираю зайву вологу паперовою хусточкою, та наношу. За першим разом, моя шкіра поглинула на раз цю крапельку та явно бажала ще 😅Але ні, зверху крем CeraVe та до наступного ранку.

Ніяких негативних реакцій не було, почервонніння, печіння, висипань, масності, розширених пор.

Зранку я наношу чітко 2 краплі сироватки після вмивання гелем. Зверху закриваю кремом Seven7een (відбілювальний, з spf15) або зволожувальний крем від CeraVe (якщо холодно).

Щодо суб'єктивних порад, які навіяні читанням коментарів до сироватки. Якісне та дбайливе очищення, вмивання - це необхідні етапи для того, щоб шкіра вдячно приймала сироватки. А якщо виробник радить 1-2 краплі сироватки, зранку АБО увечері, на тонізовану шкіру, то спробуйте так і зробити. Бо коли читаєш про 5-6 крапель та повну піпетку на обличчя, скарги про млинець на обличчі, то якось дивуєшся.

Звісно, не виключена, індивідуальна реакція на певні компоненти, але просто, не поспішайте отримати чарівний результат від порушення порад виробника засобу. Шкіра теж не в захваті в експериментів, стресу та стану довкілля.

Про мій результат, фото зліва (вересень '23 року), фото справа (січень '24 року).

Мені 38 років, шкіра нормальна, є вікові зміни, пігментаця (я дуже довго нехтувала сонцезахистом, маючи світлу шкіру та волосся), купа родимок та свіжесенькі, ненависні мімічні заломи, проти яких я не маю нічого проти, коли посміхаюся 😁

Фото за вересень '23 року - початок введеня в догляд сироватки з ретинолом CeraVe + згодом вітамін С The Ordinary.

Фото за січень '24 року - та ж ретинольна сироватка + вітамін С Cos De Baha (місяць використання).

Результат мене неймовірно тішить, шкіра пружна, зволожена і дуже м'яка, вирівнявся тон, так, пігментні плямки зі мною, але вони стали світліші та якось відокремлені. Залом, гадаю, помітно, що він скоротився, став не таким помітним та глибоким.

І це мене дуже тішить, можливо, результат є, бо я почала ним займатися одразу, як з'явилися такі видимі?

З пігментацією, звісно, складніше 🙁 Але нічого, з нами MakeUp Club, продовжуємо вчитися, шукати щось нове в догляді та любити себе ❤️

Дякую, що дочитали ❤️

Усім гарної шкіри та вдалих засобів ✨