M O N D ✨️

Знову намагаюся потоваришувати з PNB

База і топ PNB були моїми першими засобами, коли тільки почала робити покриття гель-лаку в домашніх умовах. Мені подобалися покриття, але їхня стійкість бажала кращого.

Вибираючи нову базу, натрапила на Файбер-базу із нейлоновими волокнами PNB. - І одразу питання: Оновлена формула? Що за нейлонові волокна? Там має бути хороша стійкість? - Так через багато років, вирішила знову потоваришувати з PNB.

Взяла міні-формат на 4 мл. Оновлений дизайн подобається не менше звичного чорно-червоного. Баночка виконана із щільного матового скла. На ній вказана інформація про виробника, спосіб використання, склад, а також запобіжні заходи та термін придатності.

Файбер база чи звичайна? В чому різниця:

Файбер база – це основа, яка містить нейлонові волокна, що армують. Ці волокна утворюють потужний каркас, тим самим захищають нігті.

База у відтінку Clear Pink не відрізняється від прозорої. У всякому разі, я не помітила жодної рожевини.

Текстура дуже густа. Пензлик зручно розподіляє базу. Аромат стандартний для покриттів гелю. Процес нанесення сподобався: добре вирівнює поверхню нігтя та не тече.

Рекомендується сушити в два тонких шари по:

• 2 хв. в УФ-лампі,
  • 60 сек у LED лампі

Я б рекомендувала обирати таймер, відповідно до потужності вашої лампи.

Тестувати почала з дорожнім набором для манікюру. Так, В УФ/LED лампі з маленькою потужністю 6ВТ достатньо було 60 секунд, щоб покриття просохло.

Результат сподобався і подобався доти, доки не відпав перший ніготь. Протримався усього тиждень.

Тут варто уточнити: я багато готую, мию посуд і люблю гарячий душ, - словом, роблю те, що гель-лаку не на користь.

Після першого нігтя покриття почало відходити і на інших. Найстійкіші протрималися 2 тижні. Знімається відповідно легко.

З праймером і потужною лампою стійкість краще, але все одно не дотягує до 3х тижнів. Теж саме у мене було й кілька років із PNB. Враження 1 в 1.

Просто це не найкращий варіант для моїх нігтів. Хоча, знаю, що багато хто задоволений стійкістю. Лаки та засоби для зняття гель-лаку PNB мені подобаються більше (посилання на них додала), ніж бази.

_______

PNB Fiber UV/LED Base