Alyona Fedyk

Дівчатка, глазуруємось;)

Дівчатка, глазуруємось;)

Чому я обрала для оцінювання саме флюїд? Бо я просто обожнюю красиві засоби для волосся. І навіть якщо вони не діють, я отримую задоволення від використання, бо естетична складова в цьому питанні – важлива.

Але краплі-флюїд Inebrya можу назвати справді дієвими. Такої дисципліни свого волосся я ще не бачила. Розповім, що я маю на увазі.

Маю звичку постійно розчісувати волосся, бо останніх декілька місяців (очевидно, через сухе повітря в приміщенні) воно дуже плутається. Звичайно, я його травмую гребінцями, бо витримати ці ковтуни просто неможливо. Від флюїду я чекала зовсім іншого ефекту, адже й виробник обіцяє блиск і зволоження, але аж ніяк не приборкання волосся. Проте я побачила абсолютно інший результат:

  • волосся, як шовк, але без видимого обтяження;
  • протягом декількох годин ідеальна гладкість (гребінець може спокійно “прохолоджуватись” в сумці), а отже – менше механічного травмування;
  • волосинка до волосинки: ви можете подумати, що такий ефект створює ілюзію жирності, але на дивно – ні.

Пасма не пушаться, скільки б я їх не гладила, не плутаються та не виглядають жирними, хоча й матовість, яка властива моєму волоссю, геть зникла.

Є ще щось особливе у цьому флюїді…

Вгатаєте, про що я?:) Тааак, це аромат. Ну куди ж без ольфакторної рецензії?

Мою крихітку O’Ostah я вже “ощасливила”))) Але, сподіваюсь, вона не помітить цей “трезорівський” вайб, який вона страшенно не любить. Особисто для мене флюїд від Inebrya пахне “гарячими” нотами ванілі, орхідеї, троянди, кави, ладана та пачулів, як і, власне, La Nuit Tresor. І якщо вже говорити про стійкість, то тут вона в рази більша, ніж у Joko Blend, про який я писала в попередньому дописі. Та й аромат у Inebrya значно насиченіший і багатогранніший. Справжній парфумований серпанок для волосся.

Ну а цей важкий скляний флакон зі срібним дозатором – просто one love. Дуже люксовий дизайн.

Розподіляється легко і абсолютно не залишає вологого фінішу на пасмах. Тобто він наче вбирається, залишаючи після себе блиск і гладкість.

Загалом, дівчатка, від мене щира рекомендація. Це справді варто спробувати. Краще, звісно, спільно із серією Sheсare Glazed, але можна і сольно:) Результат ви побачите у будь-якому випадку.