Знову) Свотчі багатьох відтінків
Спішу з вами поділитись новим відтінком блиску від Мейбелін (020), я дуже люблю цю лінійку, тому не могла пройти повз знижки.
Але тут буде багато фото і інших відтінків тому тисніть "дізнатись більше" 😊
В мене вже є 4 відтінки, я всіма задоволена, але вирішила для наглядності і полегшення вашого вибору засвотчити ще більше відтінків, тепер в мене в хотілках 003 і 001 🤤
Тут фото поближче 🤗
Тому гортайте цей ряд, якщо цікаво)))
Якщо говорити про характеристики, то це відмінний блиск:
- Стильне, сучасне оформлення, тюбик доволі широкий і його зручно тримати в руках, аплікатор теж якісний, гарно набирає продукт і наносить достатню кількість продукту на губи.
- Тут дуже красиве скляне сяйво, навіть у пігментованих пастельних відтінках.
- Блиски з шиммером проявляються по-різному, деякі просто переливаються, як зірки в космосі, а декі більш стримані і просто додають додаткового глянцю, мій 20 відтінок саме такий, хоч я чекала більше сяйва, але тут кому що до смаку.
- Він має доволі густу текстуру, що дозволяє виглядати йому на губах дуже соковито і спокусливо.
- Він комфортно відчувається на губах, пом'якшуючи їх і не викликає липкості.
- Стійкість тут, як у всіх не липких блисків, просто одинакова, не висока)) але я не жаліюсь, бо краще прийняти факт комфорту!
- Також мені подобається широкий вибір відтінків😊
Фото відтінку 020 при електричному і денному освітленні
Я знаю, що є багато фанатів блиску Maybelline, я в тому числі , без лишніх слів, можу тільки рекомендувати, за свою вартість тим більше!
Коментарі (0)