Kilian Paris Black Phantom "Memento Mori"
Аромат цієї зими 🥃 Ром і шоколад 🥰
Колекція ароматів починає потроху рости, і ось на новий рік у мене з'явився цей красень. Як на мене - це прям аромат для чорної пантери!))
Особисто для мене поки що це один з кращих ароматів Kilian (ну як мінімум з тих що мені доводилось слухати), але при цьому я не зустрічала купу клонів на нього (хоча я насправді не шукала, тож може я не права))), що безумовно додає йому балів). Моя версія не має шкатулки, нажаль, але вона могла б дуже гарно туалетний столик зухвалої стильної дами. Флакон багаторазовий, атомайзер відкручується і можна окремо докупати рефіл і перезаповнювати рідину, що дуже зручно і вигідно, бо парфум все ж не бюджетний.
Щодо самого аромату - це алкогольний, солодкий, тягучий, теплий гурманський аромат. Це унісекс і я його вважаю більш жіночним, хоча відгуки дуже різняться. Асоціації з ароматом різні, може це гарячий грог з карамеллю, чи то кава з бейлізом, а сьогодні на морозі я почула шоколадні цукерки з коньячною начинкою. Я б не сказала що він грає, сильно міняється з часом, ні, звучить він досить монотонно, але при цьому дуже гарно.
Як на мене, то в міру гучний, не задушить, і можна носити в закритому приміщенні, стійкість посередня, через годин 5-6 його чути від одягу, якщо піднести до носа.
Бачу його і на серйозній жінці в чорному, і на дівчині в затишному милому зимовому вбранні. Я однозначно дуже задоволена цим ароматом і рада мати його у себе на поличці. Хлопцю він теж подобається)
Коментарі (0)