Ya Yana

Комфортний крем для рук

Комфортний крем для рук

А помічником у цьому стане крем для рук від The Body Shop. З брендом хотіла познайомитися давно, але якось не доходили руки. І тут, подруга презентувала кремчик, а він зараз дуже в тему.

Найперше, що сподобалось – аромат. Він такий полуничний, що нагадує про літо. Я дуже не люблю зиму і намагаюся повертати себе подумки в тепло усіма можливими дрібничками. Тепер це одна з них. Як на мене, в тюбику ягідний аромат досить хімозний. А вже на шкірі мені вдається почути справжню полуницю. Аромат тримається на руках певний час, але не є нав’язливим.

Паковання крему миле, пінтерестне. Пам’ятаю стару версію, і нова подобається більше. Проте, для мене це крем, що лежить біля робочого місця, а не той, який я носитиму з собою. Справа в матеріалі тюбика, це щось типу тонкого металу. Такі часто тріскаються на згинах і роблять «сюрпрайз-сюрпрайз» на усю сумку. Я люблю мати креми для рук і бальзами для губ у кожному кутку квартири та кожній сумочці, тому це не проблема.

Окрім цього, тюбик є екологічним та підлягає переробці, тому це супер, при правильній утилізації. А ще бренд робить веганські продукти та не тестує їх на тваринах.

На пакованні вказано, що крем підійде для нормальної шкіри. Отже, не для сухої. І дійсно, я використовую його, як підтримуючий зволоження. І з цим продукт чудово справляється. Усувати лущення та лікувати тріщинки краще доручити іншим засобам, бажано аптечним.

Ще пишуть про зволоження протягом 48-ми годин, проте це неможливо перевірити. Стільки разів, скільки ми миємо руки протягом дня та користуємося антисептиками. Чудова заявка, але перевірити я її не зможу, адже вона в кранах доволі жорстка і оновлювати крем доводиться кожного разу після миття.

Крем дійсно дуже комфортний у використанні. Він всотується за лічені секунди після нанесення і в ці ж секунду дає відчуття зволоженої шкіри та прибирає стягнення. Мені дійсно дуже зручно використовувати крем під час роботи, адже він не лишається на клавіатурі, не створює липкість та не провокує потіння долоньок.

У складі є натуральні олії, серед яких: бабасу, мигдальна та ши. Саме вони роблять шкіру гладенькою та живлять її.

Консистенція. Крем легкий, не надто густий і швидко тане на шкірі.

Ось таке поповнення догляду з літнім вайбом. Бережемо свої ручки та чекаємо тепла. 🥰