Засіб 3 в 1: помада, рум'яна, тіні
Слабкість до пробників в дії
Український виробник Chuttyevo з Одеси. Я прихильниця спочатку спробувати, потім замовити великий об'єм. На щастя вони мали 8 пробників свого мультитаскера. Замовляла влітку і ось маю що розповісти.
Маю чутливу шкіру, очі реагують на все. А з цими засобами відчуваю тільки комфорт. Наношу їх на повіки і нічого не обтяжує. Стосовно стійкості - середня. Жирні повіки не встигають з'їсти оліії в складі. Доречі склад натуральний.
СКЛАД: легкі олії макадамії, какао масло, СО2 екстрати та японський емолент. Не тестується на тваринах.
Nude Vibe мій фаворит. Нейтральний нюд, під будь який макіяж. За пів року користування це перший пробник з легкою дірочкою 🤗 Гарна база під інші тіні. Тримаються так довше, колір трохи міняється коли є така кольорова база. Але це цікавий досвід поєднання різних кольорів. Інколи виходить неочікуванно гарно!
Caramel Latte незвичний коричневий. На вустах взагалі не моє, але як тіні та контурінг саме то. В мене світла шкіра з зе леним підтоном, з такими вустами тільки на Геловін.
Raspberry flirt - ягідний. Мені здається з моїм тоном дуже яскарво виглядає. Як для видатних подій, а не на кожен день. На побачення або фотосессію. Хоча це теж кому як. Як тіні яскраві, а ось як рум'яна інколи використовую.
Dusty cedar - помаранч. На фото наче нічого, але це цегла для руденьких. Мені не звично. Взагалі фарбувати вуста не дуже люблю, привчаю себе все життя. Такий колір не популярний для мене, лежить, чекає творчого натхнення.
Heather rose ніжний рожевий. Трохи барбі. Як румяна дуже класні. Як моно макіяж - вуста, щічки, очі :)
Merlot - королева драми. Темний, глибокий колір. ОООоо, це магічність.✨ Коли хочеться послухати важкий рок або вийти в люди з поглядом вампіра. *невдалий жарт*
Cherry brownie - вишневий шоколад. Цікавий колір, міняється від одягу на тобі, може бути більш червоним або коричнвим.
І останній пробник - червоний Femme Fatale. Не скажу, що цей червоний глибокий, він не темний, не драматичний. Я би назвала його більш повсякденим. Український червоний😁
Чи замовлю повний варіант якогось кольору поки не вирішила. Наносити все пальцем мені не дуже подобається, основа натуральна і тане від тепла, пензлем не так тушуються. Цих варіантів вистачить на довгенько, а я поставила собі ціль купляти тільки після того, як щось завершується - не захламлятись. Бо переїзди це наша українська реальність. Якість мені подобається, с клад комфортний для чутливих очей - це 💗
Коментарі (0)