Олена Романюк

Масло какао Golden pharm: бюджетно, ароматно та незручно

Масло какао Golden pharm: бюджетно, ароматно та незручно

Привіт, я з тих, хто робить спонтанні покупки в аптеці 😅Побачила на вітрині, треба спробувати, ціна смішна, придбала.

Масло какао Golden pharm запаковано в маленьку пластикову тару з клапаном (типу All Clean Balm), вага 15 грам. Дату виробництва ледь знайшла, вибита на дні. Склад не написано, повіримо, що там чисте масло.

Всередині знаходимо твердий брусочок. Дуже твердий. Сюрпризом стало те, що не тане при контакті з руками, ніяк. Холодно йому 😅 Має жовтий відтінок, що згідно даних в інтернеті, свідчить про натуральність.

Аромат просто неймовірний і насичений, густий шоколад в чашці, який обіймає та зігріває. Я була приємно вражена.

Як зробити масло масляним?

Беремо апельсинову паличку, надколюємо шматочок (уламки теж підбираємо 😉), кладемо в пластикову кришечку та ставимо на батарею, насолоджуємося ароматерапією. Я не жартую, пахне, наче ви в кав'ярні, чекаєте свою чашечку гарячого какао.

При таненні та нагріванні набуває світло-бурштинового відтінку, таке собі "рідке золото", не тікає по рукам.

Наче й зручно, відкололи скільки треба, відклали брусочок, розтопили, нанесли, але якось забагато рухів.

З чим їсти, як використовувати?

З чим їсти, то я не жартую, з коментарів на MakeUp я зрозуміла, що додають в молоко та п'ють (при кашлі), смажать сирники.

Масло какао має зволожувальний, загоювальний, пом'якшувальний ефект. Містить важливі жирні кислоти.

Я ж використовувала суто в косметичних цілях:

Нігті - наношу на ніч або після манікюру, отримую неймовірний блиск, наче відполіровані.

Руки, ноги, коліна, лікті, все, що здається вам зараз сухеньким та нещасним, з радістю сприйме масло какао.

Волосся - наносила на кінці за 2-3 години до миття, змила легко звичним безсульфатним шампунем + бальзам (без силіконів), НЕ сушила феном, НЕ наносила олійку CHI, розчесала Tangle Teezer, отримала такі гладенькі та живі кінці, наче вчора підстригла. Вражена, чесно кажучи.

Брови - тут мій експеримент, пишуть, що масло комедогенне, в той же час радять в якості захисту від морозів, живлення зони навколо очей, не знаю. Згадала, що бачила це масло в складі засобу для відрощування брів, подивимося, бо то моя вічна драма 😅

Масло какао Golden pharm: бюджетно, ароматно та незручно
Масло какао Golden pharm: бюджетно, ароматно та незручно

У мене масло кокосу від Tink, аромат якого мені подобається більше, ніж Parachute. Флакон незручний, взимку перекладаю в іншу баночку.

Масло кокосу : швидше тане, навіть в руках, дуже легке, майже прозоре при таненні, зручно наносити на шкіру та волосся, аромат приємний та ніжний (але треба знайти гарного виробника)

Масло какао: довше тане, густе й насичене, треба постаратися, щоб намастити велику ділянку, більш поживне, на мою думку, триваліший ефект зволоження, особливо рук в зимовий період, при нанесенні відчувається приємно тепло, явний зігрівальний ефект.

З маслом какао більше мороки, але зараз мені подобається більше, можливо, через холодний період та його насичений аромат.

Отже, зрозуміло, що в наш час є безліч готових засобів по догляду за шкірою, волоссям, з різним складом, ароматами на будь-який смак. Але, якщо хочеться почаклувати з достатньо бюджетними маслами, які мають гарний ефект, то, масло какао має потішити вас ❤️

Дякую, що прочитали. Обіймаю 😘