Красиві пелюстки троянди для шкір и
Враження про Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask.
Це вже моя друга гідрогелева маска і поки вона фаворит серед усіх масок Joko Blend, адже її дія просто вражає.
Навіть попри те, що у мене часто виникають алергічні реакції на все з ароматом троянди, тут такого не було окрім пощипування, про яке згадують також в коментарях. І так, навіть ризик підвищення тиску не зупинив мене перед цією красою 🫣. Все було нормально, а результат вразив 🔥.
Пачка 20g, вистачить на 2 рази, або на обличчя, шию та зону декольте. Дизайн притаманний таким пакетам з розчинними масками від Joko Blend, тут намалювана троянда, адже всередині екстракт та пелюстки троянди, по аромату та пелюстках мені здається, що це вид кущової рожі.
Є вся потрібна інформація.
Всередині звичний білий порошок з пелюстками. Аромат, як вже і казала, дуже нагадує аромат кущової рожі, він дуже яскравий та приємний, солодкий.
Спосіб розведення маски, як завжди: висипати порошок у ємність, долити трішки води, і лию більше на око, хоча це не гарантує успіху 🫣, перемішати до пастоподібної конситеції та швидко нанести, поки маска не засохла.
У мене знову вийшла кашоподібна конситеція, але нічого, її можна нанести і розгладити на обличчі, не потрібно боятись помилок 😉. До-речі, руками мені зручніше наносити цю маску, але потім всі пальці будуть в желатині, тому потрібно добре промивати, бажано над окремою ємністю, а не одразу над умивальником.
Основа тут желатин, колір блідо рожевий, можна побачити пелюстки, що точно додадуть настрою.
Тримати маску потрібно 20-25 хвилин, за той час вона підсихає.
А на обличчі відчувається приємний тиск маски, охолодження і зволоження тут відчувалися дуже сильно, а також пощипування всією зоною (це може бути моя індивідуальна реакція).
Маска знялась дуже легко, ці справді знімаються легше, ніж альгінатні. Але якщо по краях вона присохла, то можна змочити водою і зняти це.
До та Після
До у мене фото і до вмивання). А після додала власне після маски та вже з нанесеним доглядом. Я не могла нафотографувати результати після маски, адже вони дуже круті: тільки подивіться як світиться шкіра, яка вона чиста, рівна, пори взагалі не видно. Шкіра помітно зволожена, очищена, немає червоних плям, вона м'яка та ніжна на дотик.
Я справді довго не могла на тішитись результатом, адже як візуально, так і за відчуттями ця маска просто знахідка!
І так, під маску, як завжди, я наносила сироватку від Lapush, щоб дія маски була максимально ефектною.
Склад:
Склад схожий на склади інших гідрогелевих масок Joko Blend, адже спочатку йдуть формуючі компоненти, а потім вже ті, які мають власне позитивно діяти на шкіру: тут це розчинний колаген та екстракт троянди.
Glucose – глюкоза.
Sodium Alginate – альгінат, якраз те, що утворює таку желатину консистенцію.
Calcium Sulfate – сульфат кальцію, сприяє затвердінню розчину, має очищаючі властивості.
Silica – кремнію діоксид, покращує відчуття та текстуру складів, діє, як абсорбуючий агент.
Rose Petals – висушені пелюстки троянди, додають аромат і просто красиві тут.
Soluble Collagen – розчинний колаген, зволожуючий агент, який глибоко живить і зволожує шкіру, роблячи її більш здоровою та пружною.
Rose Flower Extract – екстракт троянди, м’який антисептик і в’яжучий засіб, він може допомогти очистити шкіру та запобігти появі плям, а також має протизапальну дію.
Sodium Pyrophosphate – емульгатор, стабілізатор.
Fragrance – ароматизатор.
Коментарі (0)