Schauma Сухий шамп унь для нормального волосся
Всі плюси і мінуси
Купила в офлайн магазині, бо спокусила ціна. А до цього завжди брала Batiste і в принципі була ним задоволена. Але...цікавість і мнима економія мене таки підбили на цю спонтанну покупку.
І....чесно, я більше розчарована,а ніж задоволена.
Пояснюю.
Ціна. Я купувала за 90 з копійками за 150 ml. Мені здалося це вигідним. Але...Batiste 200 ml за 130. Так що і це виявилося відносним.
Тепер плюси:
👌 Мало білого нальоту в порівнянні з тим самим Batiste. Це, мені здається, вагомий плюс для брюнеток. Але все одно нальот є і у мене виглядає як розсіяна сивина.
👌Надає невеликий об'єм волоссю після нанесення. Волосся виглядає дійсно трохи чистішим і свіжішим. Але все одно видно,що не свіжовимите. З Batiste було теж саме.
👌Суб'єктивний плюс: мені подобається саме пакування: красиве, дівчачий дизайн.
Мінуси
😢 Запах мене дратує. Є щось в ньому неприємне і важке (це звичайно суб'єктивний пункт)
😢 Волосся дуже жорстке після, наче лаком набризгане. Хоч і є об'єм,але воно якесь сухе-сухе стає і наче трохи стирчить
😢Хоч білого нальоту особливого і немає, але корені стають дуже тусклими. І по вигляду наче лупа🥺 якої у мене з підліткового віку не було. 🥺При чому скільки б я не масажувала волосся після розпилення, ця поодинока лупа/нальот не зникає.
😢 Коли бризкаєш шампунь на волосся, не видно чи достатньо його чи ні. Тому у мене великий розхід. Коли користуешся Batiste, із-за білого нальоту легше відслідкувати потрібну кількість. А тут бризкаєш-бризкаєш, а результат мінімальний в ракурсі чистоти і об'єму. Тому не економний.
😢Ще помітила, що цей шампунь хоч і сухий, але коли бризкаєш на волосся-волосся стає якесь брудно-мокре. Я перший раз навіть подумала,що може переплутали і в балончик залили просто погано пахнучий дезодорант(((
Отже...все ж я більше незадоволена,ніж задоволена. І хоча волосся і стає об'ємнішим і чистішим з ним і свою роботу все ж робить , я повторювати його не буду. Можливо комусь мій допис допоможе не зробити помилку. А можливо він вам подобається? Напишіть)))
Вибачаюся заздалегідь за не дуже естетичні фото.
Коментарі (0)