Ензимна пудра Yucos Enzyme Powder
Українська пудра, яка полірує шкіру до блиску
Пудру купила ще влітку. Але вона мені здалася надто агресивною для моєї шкіри. Тому вона лежала на поличці в ванній кімнаті. І може так би і лежала, якщо б я їй не дала другого шансу.
Виробник-Україна. Я взяла маленьке фасування 40g. Але дівчата у відгуках пишуть,що досить економічний розхід. Побачимо.
Характеристики пудри:
1. Вона мілкого помолу і легко піниться (але мені немає з чим зрівнювати особливо). Буквально треба 2 крапельки води, щоб вся долоня була в мильно-пінній субстанції.
Якщо дуже добре взмилити, то пекти шкіру після не буде. Перші рази я напевно трохи неправильно робила, бо у мене пекло обличчя після неї(((. Чому вона і була в ігнорі.
2.Дуже зручне пакування, легко можна набрати пудри для користування стільки скільки треба.
3.Аромат відсутній.
4.Дуже добре висвітлює цятки. З одного разу бачу результат. Правда шкіра як отполірована і трохи блищить аж, і цей ефект у мене триває пару дні))).
Після використання відчуття свіжості і чистоти. Наче шкіра дихає краще. І стає трохи світлішою. Я в основному використовую на зону носа, бо в інших зонах у мене пори не дуже явні.
5. Але у мене все ж є необхідність добре зволожити шкіру після процедури, тому що є легке стягнення.
Щодо складу: тут на першій позиції тальк. Спочатку це смутило, але потім я подумала,що тальк є і в дитячій косметиці (присипці, наприклад). І ми ж швидко змиваємо пудру. Тому ніякої шкоди шкірі не має заподіяти.
Ставлю оцінку 4,8 з 5 за стягнутість після.
Можу спокійно рекомендувати цю українську ензимну пудру,бо
-гарно очищує і навіть трохи полірує
-легко піниться
-бюджетна і українська
-гарне зручне пакування
-робить шкіру світлішою і дихаючою
-немає вираженого запаху
P.S. Фото і мого носа, і не мого. ☺️
Дякую за цікавість! Всім спокійної та мирної ночі!
Коментарі (0)