Hanna Domashenko

Мій не такий вже й таємний Санта!

Мій не такий вже й таємний Санта!

Я безмежно вдячна Алінці Demchenko Alina за нашу смачну каву, душевні та позитивні розмови і за цю чудесну коробочку! 🥰

Мій "Санта" щедро засипав мене приємностями, що в мене був спочатку шоооок)))) Я взагалі з сюрпризами "погано дружу" і завжди ніяковію, коли мені готують сюрприз чи подаруночок 😊

Мій не такий вже й таємний Санта!
Мій не такий вже й таємний Санта!

Мій Санта дбайливо загорув мені в коробочку 2 чудових тінт-блиска в кольорах Holy Myth та Ecstasy! В них аромат - це щось космічне! Пахне солодощами, ванількою та фруктами в одному флаконі!

Holy Myth - це бомбезний золотавий перелив блискіток! Вже бачу його влітку на засмаглій шкірі під нюдовий олівчик! Гратиме на сонці дуже соковито!!

Ecstasy - мій улюблений колір! Це така яскрава якідка-малинка! Він тінтує губи в ніжний, рожевий відтінок.

Обидва блиски дуже приємні на губах! У них зручні аплікатори. Не розтікаються та ніби наповнюють губки зсередини вологою! Вони стають дуже соковитими!

У мене в косметичці вперше тепер є пігмент для макіяжу! Мій Санта точно знає, як я люблю експерементувати в образах для фото, тому з цим жовтим красенем я тепер можу бути ще більш вільною в польоті фантазії!

Пігменту тут пистачить, мабуть, навіть боді арт намалювати! Аплікатор дуже зручний, можна комфортно регулювати необхідну кількість продукту.

З ним дуже легко працювати: він дуже пігментований, легко тушується та неймовірно стійкий!

Думаю, ним можна легко користуватися в якості бази під яскравий макіяж.

На десерт у мене тут щось прям дуууже смачненьке! Палетка тіней Moonrise просто підкорює з першого погляду! Тут така гарна підбірка відтінків! Їх можна гарно скомбінувати як для повсякденного макіяжу, так і для святкових смокі! Матові, шимерні текстури - тут є все!

якість у тіней надзвичайна! Вони легко тушуються між собою, не створюючи бруду на очах. Блискітки ніби маслянисті, але все рівно можуть трохи осипатися в процесі макіяжу. Але колі усідаються - то тримають добре до самого вечора з базою.

Demchenko Alina , дякую за настрій, який ти створила! Дякую, що ми зустрілись тут у клубі))) 🥰