YuliHrytskoff

Гідрофільна олія 4 в 1 MyIDi H2ydrOphilic 4 In 1 Oil

Гідрофільна  олія 4 в 1 MyIDi H2ydrOphilic 4 In 1 Oil

Гідрофільна олія – один із найпопулярніших в останній час засобів для одночасного очищення шкіри та демакіяжу. Вона ретельно очищує шкіру від будь-яких забруднень, здатна очищати пори та розчиняти навіть найстійкішу косметику. Та, що не менш важливо, робить це абсолютно делікатно, не травмуючи шкіру та не пошкоджуючи її природний бар’єр.

Взагалі, гідрофільна олія є ліпофільним типом розчинника, який легко поглинає всі масляні забруднення (надлишок шкірного сала, декоративну косметику, санскрін) навіть глибоко в порах. А емульгатори в гідрофільних оліях допомагають “подружити” ці сполуки з водою і легко змити, на відміну від класичних гелів/пінок для вмивання, які складаються з поверхнево-активних речовин, які усувають тільки поверхневі забруднення. І не очищають шкіру від тонального або сонцезахисного крему.

Так як санскріном я користуюся майже щоденно, використання гідрофільної олії завжди є першим етапом вечірнього очищення шкіри обличчя. Та й косметикою я користуюсь часто досить стійкою, тому гідрофільні олійки використовую майже на постійній основі.

Будучи в пошуках нової гідрофільної олійки, я натрапила на Гідрофільну олію 4 в 1 MyIDi H2ydrOphilic 4 In 1 Oil. Склад в неї безпечний, відгуки позитивні, та й ціна доступна (в порівнянні з тими ж корейськими гідрофілками), а з брендом я вже була знайома, тому без довгих роздумів вирішила спробувати саме її. А тепер – мій час ділитися своїми враженнями про дану гідрофільну олію)

Олійка приїхала до мене ретельно запакованою в красиву картонну коробочку, на обороті якої є вся необхідна інформація про засіб від виробника. До речі, коробочка зі всіх сторін ретельно заклеєна клейкими стікерами, що мені дуже сподобалося, адже так я можу бути впевненою, що до мене засіб ніхто не відкривав та не тестував.

Флакон, в який розфасована олія, виготовлений із якісного прозорого пластику, матового на дотик. Навколо флакону – інформаційна етикетка. Взагалі, виглядає дуже стильно! І однозначно є окрасою моєї косметичної полички в ванній) Для мене естетична сторона користування засобом є не менш важливою, як і його результативність!

Флакон оснащений помповим дозатором, претензій до роботи якого в мене поки-що не виникало жодного разу – він не заїдає, не «плюється», засіб подає м’яко та плавно. Має блокіровку.

Носик дозатора закривається дуже цікавою міні-кришечкою (вперше таку зустрічаю), яка не допускає розлив олії та обертання дозатора. Завдяки ній, олійку можна за необхідності брати з собою, не боячись, що вона розіллється.

Об’єм гідрофільної олії – 100 мл.

Склад гідрофільної олії MyIDi чудовий! Він, у своїй більшості, складається із компонентів натурального походження та не містить потенційно небезпечних чи комедогенних інгредієнтів. Як зазначається в описі засобу виробником, активними компонентами даної гідрофільної олії виступають такі речовини, як: олія жожоба, сої, грецького горіха, макадамії, комплекс церамідів, гіалуронової кислоти та меду Glycoderm, мультифункціональний пробіотик Technobion, Д-пантенол, водорозчинна олія канабісу, екстракт кісточки винограду, алантоїн, бісоболол, аскорбіл пальмітат.

А тепер більш детально про кожен компонент складу:

Aqua – вода, розчинник.

Jojoba Seed Oil – олія жожоба.

Soybean (Soja) Bean Oil – соєва олія. Напіввисихаюча жирна олія, продукт пресування або екстракції подрібнених бобів сої.

Walnut (Juglans regia) Oil – олія грецького горіха.

Cannabis Sativa Seed Oil – конопляна олія.

Glycereth- 8 Esters - водорозчинне похідне оливкової олії з м'якою миючою дією і пом'якшуючими властивостями.

PEG-7 Glyceryl Cocoate – емульгатор. ПАР/очищення (моноефіри гліцерину і кокосових жирних кислот, які дуже корисні для шкіри).

Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil – олія макадамії.

Honey – мед (заспокійлива дія, зволожувач, протимікробний/ антибактеріальний компонент).

Phospholipids – фосфоліпіди. Ідентичний до шкіри інгредієнт, емолент.

Sphingolipids – сфінголіпіди. Емолент.

Hyaluronic Acid – гіалуронова кислота. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Sucrose Stearate – стеарат сахарози. Емульгатор, емолент.

Panthenol – пантенол. Заспокійливий компонент, зволожувач.

Dryopteris Filix-Mas Leaf Extract – екстракт щитника чоловічого. Має яскраво виражену протизапальну дію.

Vitis Vinifera Seed Extract – екстракт кісточок червоного винограду. Антиоксидант.

Water – вода, розчинник.

Propanediol – пропандіол. Зволожувач, розчинник.

Sodium Cocoyl Glutamate – кокоїл глутамат ( отримують з природних джерел, таких як кокосова олія, пальмова олія і ферментований цукор). ПАР/очищення.

Caprylyl Glycol – зволожувач, емолент.

Lactococcus Ferment Extract - екстракт ферментації соєвих бобів мікроорганізмом Lactobacillus.

Ethylhexylglycerin – «безпечний» консервант.

Lactic Acid – молочна кислота.

Glucose – глюкоза. Зволожувач.

Urea – сечовина. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Urtica Dioica Leaf Extract – екстракт листя кропиви дводомної. Заспокійливий ефект.

Glycerin – гліцерин. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Allantoin – аллантоїн. Заспокійливий компонент.

Bisabolol – бісабобол. Заспокійливий компонент.

Ascorbyl Palmitate – аскорбіл пальмітат (похідне аскорбінової та пальмітинової кислот, більш стійка форма аскорбінової кислоти). Антиоксидант.

Parfum - віддушка парфумерна.

Sorbitan Caprylate – емульгатор.

Propanediol – пропандіол. Емолент.

Benzoic Acid – консервант. Зареєстрований як харчова добавка Е21. Дозволено як консервант для косметики «натурального» напрямку.

Консистенція олійки якраз оптимальна – не надто густа, але й не рідка. Гарно емульгується, перетворюючись на ніжне молочко.

Текстура однорідна, не розшаровується.

Колір – солом’яно-жовтий.

Запах – класичний олійний, приємний. Свіжих рослинних олій. У відгуках зустрічала багато вражень щодо запаху цієї гідрофільної олійки – комусь вона пахне клеєм ПВА, комусь спілою грушою… Ну не знаю, я нічого такого в ній не почула! Просто приємний натуральний запах свіжих рослинних олій. І я його дуже люблю) На шкірі запах олійки після її змивання не залишається.

Використовую дану олійку для двох цілей: зняття макіяжу та глибокого очищення шкіри обличчя.

1) Зняття макіяжу. Для цієї мети використовую олійку не на постійній основі, а тільки коли користуюсь стійкою/водостійкою косметикою та тональним кремом. А так, зазвичай, макіяж знімаю міцелярною водою.

Для зняття макіяжу наливаю невелику кількість олійки в долоню (зазвичай, мені вистачає кількості від двох нажать на дозатор) та іншою рукою наношу олійку на очі/обличчя. Легенько масажую. Потім змочую руки водою та емульгую олійку, ще хвилинку масажуючи ділянки обличчя, де було нанесено стійкий макіяж. Після – ретельно змиваю все проточною водою та доочищаю шкіру своїм гелем чи пінкою для вмивання.

Гідрофільна олійка дуже гарно розчиняє будь-яку косметику, будь-то сухі текстури, тональний, стійка помада, гелеві олівці чи стійкі підводки, а також туш. Сліди від туші трохи залишаються на шкірі під очима після змивання гідрофілки, але для мене це не проблема, бо я все одно потім доочищаю шкіру гелем, після чого шкіра стає абсолютно чистою.

Та що для мене дуже важливо (і навіть дещо незвично) – після змивання олійки на очах взагалі не залишається відчуття олійної плівки, як у мене було від більшості попередніх гідрофілок. От дуже приємно здивована!

На фото в каруселі – показую як справляється олія із доволі стійкими засобами для макіяжу. 1 фото- на руку нанесено: олівець для брів від Maybelline; стійкі гелеві олівці Rimmel, Avon; туш Maybelline; консилер Maybelline; помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick. 2 фото – капнула гідрофілну олійку. 3 фото – помасажувала. 4 – емульгувала. 5 – змила водою. Косметика вся гарно змилася, залишились тільки ледь помітні сліди.

2) Для глибокого очищення шкіри обличчя. З цією метою використовую гідрофільну олійку найчастіше, адже майже на постійній основі користують санскріном. А нехтування двоетапним очищенням шкіри при використанні сонцезахисних кремів може призвести до виникнення забитих пор та інших проблем зі шкірою.

Для такої мети використання олійки цілком стандартне: злегка струшую олійку у флаконі (це робити рекомендує виробник), наношу невелику кількість засобу на суху шкіру обличчя масажними рухами. Далі – емульгую та змиваю все водою. Після – гель/пінка для вмивання (і це є обов’язковим, інакше забитих пор чи висипань також не уникнути). Завершую догляд за обличчям нанесенням сироватки та зволожувального крему.

Після використання цієї гідрофільної олії шкіра дуже гарно очищена, таке відчуття, наче вона «дихає». При цьому, немає ні сухості, ні стянутості, ні жирності. Шкіра на вигляд матова, здорова. Гладенька та бархатиста на дотик.

З порами також непогано працює – очищує їх, сальні нитки, чорні цятки значно посвітлішали.

Надмірної жирності шкіри не провокує.

Алергії, подразнення, висипань, забитих пор чи будь-яких інших неприємностей гідрофільна олія в мене не викликала (але не забуваймо ретельно змивати її залишки іншим очищувальним засобом!).

Останнє фото в каруселі – вигляд шкіри після вмивання цією гідрофільною олією та гелем.

Гідрофільною олійкою H2ydrOphilic 4 In 1 Oil від Майді я залишилась дуже задоволеною! Мабуть, чи не найбільше з усіх засобів, які пробувала від цього бренду! Чудово знімає макіяж та справляється із забрудненнями; має безпечний склад, багатий на активи; позитивно впливає на шкіру; ну і приємний аромат та естетичний вигляд також радують! А те, що це український виробник – вдвічі приємно!)