Перевтілення за допомогою макіяжу
Побачила в інст макіяж і дуже захотілось повторити в схожих кольорах, люблю виглядати по-різному, під настрій 😊
Макіяж обличчя::
За тон взяла Пуріто бб у відтінку 27, він доволі темний (беріть світліший), але дещо підлаштовується все ж під мій колір шкіри. Також мені подобається його крутий фініш, тому консилер чи пудру не використовувала, захотілось ненав‘язливе покриття.
Рідкі рум‘яна Ламель у відтінку 401, зверху прикріпила сухими Сіслей у відтінку Coral(мої улюблені сухі рум'яна).
Хайлайтер з палетки Діор у золотистому відтінку.
макіяж очей:
Тут мені сподобалось рішення поєднати два відтінки зеленого, я взяла олівчики Avenir 702 на нижню повіку і 708-им зробила легеньку стрілочку.
Тіні)Тут фішка в гарних переливах, спочатку наношу рожевий гліттер на все повіко з палетки Ламель і посередині роблю золотистий блік тінями з палетки ABH (лімітка), мені подобається таке поєднання, виглядає доволі інстаграмно, спробуйте 😊
Туш Мейбелін коричнево-бордова, сподобалась мені, останнім часом часто користуюсь, вона дає гарний об‘єм.
Губи. Тут все просто))) Глянцева помада від Діор у відтінку 535 (знята з виробництва), в мене вона в Project Pan, вона добре зволожує, тож за цю зиму маю використати 😊
Загалом можу виділити 4 основних етапи:
- сяюча шкіра з невагомим покриттям
- насичений рум‘янець
- 2 різних відтінки зеленого у вигляді стрілки і підкреслення нижньої повіки
- змішування рожевого і золотого шиммеру, що створює дуже красивий "хольоний" ефект і робить ваш погляд чарівним 🥰
Використала я не мало продуктів, намішала всякого різного ііі…. Мені подобається, я люблю макіяж, не дивлячись, на те, що натуральність в тренді, я продовжую експериментувати і отримую від цього задоволення.
Коментарі (0)