Христина 🌺

Спочатку бішофіт…

Спочатку бішофіт…

Недавно в Skomska Olya (о, як класно що така функція вже тут є🤗) побачила допис про бішофіт. І зразу зрозуміла, що мені його дуже треба...

Це був той випадок, коли я його замовила одразу після того, як прочитала допис😌. Бо саме його мені не вистачало до повного щастя (це, звісно, жарт).

Я прочитала багато статей про користь бішофіту, і він має багато корисних властивостей.

Звісно, на зменшення ваги я не розраховую, але проблеми з шиєю маю. І я помітила, що в мене перестала "хрустіти" шия ( я вже робила 3 ванни). Бо раніше таке було майже при кожному навантаженні. А зараз такого практично нема. А в чоловіка підвищений тиск. Наразі бішофіт ніяк не внормалізував, але, може колись таки й подіє🤔.

На сон він мені ніяк не вплинув, я і дальше не сплю ночами🙃. Хіба може тепер зменшилась тривалість мого безсоння.

І, до речі, на атопічний дерматит він теж дуже позитивно впливає.

Спочатку бішофіт…
Спочатку бішофіт…

По ідеї, його мало б вистачити на 12 процедур. Це якраз курс, який рекомендує виробник. Але, так як його використовую не тільки я, то цього буде мало...потрібно докупити ще.

По консистенції він як скраб, який годину простояв в морозилці. Пахне евкаліптом, на смак не пробувала.

Спочатку напускаю ванну ( тут рекомендується 37-38•). Але я напускаю гарячішу ванну, бо мені в такій би було холодно...20 хв я б точно там не пролежала. Кидаю 2 мірні ложки, ~ 250 г. Дітям даю 150 г.

Запах дійсно релаксуючий. Після прийняття ванни я завжди як вижатий 🍋, дуже розслаблена. Тому раджу такі процедури робити ввечері, бо після них точно нічого не захочеться.

Цікаво, який буде ефект після 12 ванн, думаю гірше, ніж було, точно не повинно бути.

Бішофіт рекомендую (якщо, звісно, нема протипоказань), особливо зараз, коли навіть сама погода депресійна. В мене він лікувальний, бо маю покази, а є ще просто "Антистрес", він, думаю, буде чудово боротися з нападами депресії і тривожності.