Pilirina 💛💙

Аромат мільйонерів Essential Parfums Bois Imperial

Аромат мільйонерів Essential Parfums Bois Imperial
Аромат мільйонерів Essential Parfums Bois Imperial
Аромат мільйонерів Essential Parfums Bois Imperial
Аромат мільйонерів Essential Parfums Bois Imperial

Все-таки Covid з його здатністю "вирубувати" нюх позначився на парфумерних тенденціях. Воно і логічно, чутливість нюхових рецепторів у більшості з нас змінилася. Щоб завоювати ароматний ринок вже недостатньо створити просто гарний парфум - потрібен аромат із викрученою на максимум гучністю.

Мені було цікаво спробувати приручити його, об'їздити як норовистого конячку. Особливо після Ganymede. Розкажу, що з того вийшло.

Потрібно віддати належне, Квентін Біш вміє створювати аромати, про які парфумовозалежні на всіх ресурсах будуть волати у всю горлянку, що це хітяра. У вмінні зробити фурор йому немає рівних.

З Bois Imperial бренд не розмінюється на півтинники та тридцядки, як у інших парфумах. Виявилося, що замовити рефіл Essential Parfums у обємі 150 мл було значно дешевше, ніж купити "соточку" у склі. Поставало логічне питання - куди мені стільки влізе? Думала, онукам буду передавати разом із розповідями про молодість, що минула. Не повірите, але рефіл розійшовся менш, ніж за півроку. Розпила, звісно, не сама, зі своіми чоловіками та подругами.

Подивимося на піраміду Bois Imperial:

Початкова нота: Базилік, Грейпфрут, Сичуанський перець

Середня: Акігалавуд, Гаїтянський ветивер, Петалія

Кінцева нота: Амбра, Пачулі

Що відчуваю?

Архітектурно аромат ідеально скроєний.

На старті відчуваю липкі, свіжі сторінки, глянцевого журналу. Точно такі як у Ganymede. Хоча, я вже рознюхала - насправді Ганімед пахне новими баксами. А тут чітко відчуваю свинцевий дурман друкарської фарби зі свіжеспиленою деревиною. Насправді красиве поєднання.

Від тепла тіла він нагрівається і перчик бере кермо влади в свої руки. Але це цікавий тандем, до якого домішуються землянисті пачульки, амбра. Обожнюю ветивер практично у всіх його проявах і не відношу його до традиційно чоловічих компонентів, але при цьому не люблю зелень та акватику. А тут він надає цій всіх масі прозорості, повітряності та якоісь легкості. Аромат холодний, але прекрасний. Якщо ви любите компотні ароматики - це не те направлення.

У міру розкриття глянцевість пом'якшується, з'являється якась тепла металевість на фоні лісовоі прохолоди, щось на кшталт запаху розпеченої праски, яка стоіть на відкритому вікні лісового будиночку, а за вікном йде дощ. Це синтетична молекула Акігалавуд, яка пахне цитрусовою гірчинкою і озоном, сміливо подає голос. Мабуть, саме це відчуття просунуті парфумани називають інопланетністю.

Аромат репетує в рупор, паралізує рецептори, децибели додаються. Вакханалія продовжується, але вона така розкішна. Асоціативно чомусь мені нагадує аромат новго шкіряного авто, але трішки не такий, як у Ganymede. Так, старт схожий, розкриття різне, але все одно відчутно, що автор один -Квентін.

Стійкість та дифузність

Безмежна. Тихіший, ніж Ganymede, але вітер дує в ту ж сторону. Моя холодна шкіра не відпускає його до доби.

Лише пшик і холод по спині. Ароматом просочилася вся кімната. Це той випадок, коли ти давно пішла, а аромат стовбом висить у повітрі. Парфум вимагає відкритого простору, прохолодної погоди та акуратності у дозуванні. Місце нанесення має значення. Радила б носити його подалі від обличчя, бо більше нічого ви відчувати не будете. На шкірі чуємо навіть після вечірнього душу, одяг пахне ним навіть після прання.

Bois Imperial - вірус, що поглинув свідомість безлічі парфумоманіяків. Рано чи пізно цікавість візьме гору і ви все одно захочете дізнатися чим же це пахне. Геніальне творіння Квентіна. Тож, не зволікайте!