Легендарна. Чому її в сі так люблять?
Якщо туш, то ніколи не сумніваюся, обираючи Maybelline New York.
Моя улюблена Lash Sensational (https://club.makeup.com.ua/post/15653/ ) відслужила весь термін придатності. І я б повторила її, як би не хотіла порівняти з Sky High.
Загальну інформацію писати не буду, бо її згадували вже мільйон разів і стільки ж ще будуть)) Суто про враження.
Дизайн. Просто і круто. Приємно брати в руки, приємно класти у сумку, приємно фарбуватися. Те саме оформлення, до якого тягнеться рука.
! завжди докручуйте кришечку до клацання. Інакше вона не повністю закрита.
Дуже люблю силіконові щіточки і дуже не люблю маленькі щетинки. Тут все разом. Щіточка гнучка. Колір насичено-чорний.
Побачивши результат, я оцінила і ті маленькі щетинки. Вони промальовують вії по всій довжині і дають гарний ефект подовження.
Якщо порівнювати з Lash Sensational, то Sky High подовжує саме довжину вій, а Lash Sensational добавляла загального об’єму. Sky High здається легшою на віях.
У мене на повіки не перебивається. Плакати з нею не можна, відразу тече. Тож, і від дощу/снігу треба ховати обличчя. Відповідно, і змивається водою. Але є така і водостійка (посилання на неї теж додам).
Текстура туші за щільністю дуже нагадує текстуру Lash Sensational. Сподіваюся буде служити не менше.
Також, бачила базу для цієї туші (біла Sky High). Дівчата, у кого була? Що змінюється з нею?