Vikulyk

Чому сохнуть губи і як рятуватись?

Чому сохнуть губи і як рятуватись?

Даний засіб чудово працює для відновлення губ, класно їх пом'якшує і зволожує, я люблю використовувати її і як бальзам-блиск, доречі на губах виглядає чудово, має дещо вибілюючий відтінок і красивий глянець. Він має приємну текстуру і гарно пахне.

Але не маскою єдиною, оскільки потріскані губи, то не тільки про догляд. Всі ми знаємо, що ефект не довгий, якщо є якісь внутрішні проблеми, то вони швидко вилазять і жодна маска чи бальзам вас не врятують.

Перше-зневоднення організму, яке буває не тільки через малу кількість прийому рідини, а й через якісь проблеми зі здоров'ям.

Друге-не вистачає вітамінів групи б, от саме нестача їх частенько провокує сухість губ тай не тільки, тому налягаємо на яйця і горіхи 😊 В певний час я ніяк не могла усунути сильні лущення, поки не почала часто споживати ці продукти і їх стало значно менше.

Дівчата діліться від чого у вас тріскають губи? Може ви теж помічали якусь закономірність.

Чому сохнуть губи і як рятуватись?

Все ж в зимку перебуваючи на холоді і вдома включаючи бойлер важко зберігати ідеальну шкіру губ, тому бальзами я використовую майже щодня і одним з улюблених є Laneige, по бажанню використовую і як маску на ніч, доречі на ранок ще є відчуття цієї масочки, на 100% вона не вбирається, але можна умудритись витерти її об подушку.

Я зробила фото-звіт після того, як використала маску на ніч, все би було ідеально, якби я не смикнула в кутику нижньої губи за шкірочку😊не робіть так

Мені подобається наносити спочатку легкий шар цієї маски десь за 1-1,5 год до сну, що вона увібралась і потім жирнішим шаром-на всю ніч.

Загалом я задоволена бальзамом, це не чарівна палочка в Хогвардсі, яка зразу ж знищить всі ваші проблеми, але досить адекватно допоможе з ними боротись.

Чи вартує ця масочка коштів? На мою думку так, вона має трохи кращий рівень зволоження, ніж дешеві гігієнічки, тай дуже симпатично виглядає на губах, але я не скажу, що це щось нереальне, просто хороший і якісний продукт.