Mila__Mi

Бананова чи з папаєю? Давайте порівняємо.

Нарешті в мене дійшли руки написати за ці масочки для волосся від Garnier з подарункового боксу (який я отримала ще в серпні минулого року)
https://club.makeup.com.ua/looks/17392/

Також лишаю посилання на допис про ананасову лінійку ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/19227/

Почну з найпопулярнішої маски з серії Fructis Superfood, а саме бананової 🍌

Ох, скільки на цю маску можна знайти відгуків, причому як позитивних так і неоднозначних. Мої знайомі дівчата також радили її спробувати, але казали, що треба бути з нею обережною, а я не розуміла чому, поки не спробувала 🤔

Описувати баночку довго не буду, бо всі вони у Garnier яскраві, красиві і з короткою, але слушною інформацією.

🍌В цілому склад гарний, як для мас-маркету. Об'єм досить великий, ціна приємлима.

🍌Аромат дуже ніжний, прям як бананове пюре, з вершковою нотою, пахне прекрасно, не набридає при довгому використанні.

🍌Маска молочного кольору. Текстура менш густа, аніж в масці з папаєю та з ананасом (ця серед всіх мені здається найгустіша), жирненька на дотик.

🍌Добре розподіляється по вологому волоссю і після використання, легко змивається теплою водою. Її можна тримати як 3-5 хв (як бальзам), так і 10-15 (як маску), але більше мені здається і не варто, бо результат і за ці хвилин буде помітним👌🏻

Як бачите по фото, її залишилося ну зоовсім трошки, чому? Бо я з перших застосувань в неї просто закохалася, починаючи з аромату, закінчуючи ефектом.

🌿

🌿

🌿
Що було по ефекту?
🍌Розгладжує, живить, пом'якшує, робить волосся розсипчастим та полегшує розчісування. Волосся після неї було в прекрасному стані, я користувалася нею при кожному митті голови (через день). Але вже ближче до закінчення маски, вона почала давати зворотній ефект 😳 Волосся почало ставати сухіше і відчувалося жорстким на дотик + важко розчісувалося. Я вирішила 2-3 рази використати іншу маску від бренду і знову повернулася до бананової і що ви думаєте? Вона знову почала радувати мене своїм прекрасним ефектом. Ось тут-то, я і зрозуміла, чому з нею потрібно бути обережною.

Зробила висновок, що її просто потрібно чергувати з іншими масками. І при цьому чергуванні вона вже дає той "вау ефект", про який всі так говорять. Але на постійній основі без чергування - вона нажаль не мій варіант.

Скажу одразу, ця маска для мене фаворит, для неї є почесне місце на моїй косметичній поличці 🥰

Баночка така ж яскрава, фруктова з потрібною інформацією для користувачів.

🍠Аромат ну дуууже приємний, пахне свіжим, соковитим плідом папайї. Так смачно, як от втриматися?

🍠Текстура густіша аніж в банановій масці, але не така густа як в ананасовій. За кольором молочно-персикового відтінку.

🍠Ця маска також легко розподіляється та легко змивається після використання. Зазвичай тримаю її 5-10 хвилин, моєму волоссю цього достатньо.

🌿

🌿

🌿
Який ефект після використання?
🍠Маска чудово зволожує волосся, полегшує розчісування, додає блиску тьмяному волоссю. І не зважаючи на те, що маска створена для пошкодженого типу волосся (а в мене воно в цілому нормальне по довжині, просто схильне до сухості) я не можу додати якоїсь думки з цього приводу, але мені вона ну дуже сподобалася і це маска, яку би я точно хотіла повторити (і мабуть не раз) 👍🏻

І так, обидві маски мають гарний склад і ніяк не впливали на швидкість забруднення волосся.

Загалом мені обидві маски сподобалися, ось тільки бананову я би радила чергувати з іншими масками.

Дякую за увагу 💕