YuliHrytskoff

Зволожувальний 4D-нічний крем для обличчя MyIDi H2ydrO 4D Cream Night

Зволожувальний 4D-нічний крем для обличчя MyIDi H2ydrO 4D Cream Night

Ще одним засобом від MyIDi, який я спробувала, є Зволожуючий нічний крем з 4 видами гіалуронової кислоти, про який розповім у даному дописі.

Одразу після купівлі, крем був запакованим у красиву картонну коробочку темно-зеленого кольору, яка зі всіх сторін була ретельно заклеєна захисними клейкими стікерами, що гарантують першість відкриття. На обороті коробочки – вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Флакон, у який поміщений крем, виготовлений із якісного пластику білого кольору, має цікаву видовжено-циліндричну форму. На обороті – повторення офіційної інформації про крем від виробника.

Флакон має помповий дозатор, що дуже зручно та гігієнічно, а також гарантує збереження властивостей активних компонентів, оскільки виключає їх контакт із повітрям та сонячним світлом. Що цікаво, дозатор виготовлений у вигляді вакуумної помпи, що не має класичної трубочки, тому, якщо крем у вас відразу не дозується із флакону – необхідно просто гарно проробити помпу, зробивши для цього необхідну кількість натискань на нього, щоб вийшло повітря)

Об'єм крему стандартний – 50 мл.

Склад крему, без перебільшення, просто чудовий! Всі компоненти абсолютно безпечні, в своїй більшості, натурального походження.

А тепер більш детально про кожен компонент складу крему (INCI):

Aqua – вода, розчинник.

Apple Extract – натуральний екстракт яблука. Містить поліфеноли, тритерпеноїди, пектин, харчові волокна та інші біоактивні компоненти.

Glucose – глюкоза. Зволожувач.

Fructose – фруктоза. Зволожувач.

Sucrose – цукроза. Зволожувач, заспокійливий компонент.

Hydrolyzed Collagen – гідролізований колаген. Зволожувач, емолент.

Glycerin – гліцерин. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Urea – сечовина. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Squalane – сквален. Ідентичний до шкіри інгредієнт, емолент.

Honey – мед. Заспокійливий, зволожувач, протимікробний/антибактеріальний компонент.

Niacinamide – ніацинамід. Зволожувач, освітлення шкіри, антиакне, взаємодія із клітинами.

Tocopherol Acetate – токоферилацетат. Антиоксидант.

Algin – регулятор в’язкості.

Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide - полісахаридна частина, отримана з насіння рослини Cassia angustifolium, невеликого квітучого куща. Насіння цієї рослини і його фракції служать пом'якшувачами при нанесенні на шкіру.

Retinol Palmitate – ретиніл пальмітат. Вітамін А.

Retinol Acetate – ретиніл ацетат. Синтетичний компонент вітаміну А. Регулятор кератинізації процесу. В результаті застосування засобів, що містять Р.а., підвищується щільність шкіри та її еластичність. Чинить пом'якшувальну дію на шкіру, активізує процес оновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки.

Ethylhexyl Palmitate – емолент, парфумування.

Trihydroxystearin – регулятор в’язкості.

Sodium Hyaluronate - натрієва сіль гіалуронової кислоти. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Carbomer - регулятор в’язкості.

Placental Extract – екстракт плаценти.

Hydrolyzed Elastin – еластин (фібрилярний білок групи склеропротеїнів). Емолент.

Calendula Officinalis Flower Oil – олія календули лікувальної.

Sorbitan Caprylate – емульгатор.

Propanediol – зволожувач, розчинник.

Benzoic Acid – консервант. Зареєстрована як харчова добавка Е21. Дозволено як консервант для косметики «натурального» напрямку.

Nasturtium Officinale (Watercress) Extract - екстракт лікарської наструрції.

Isopropyl Myristate – емолент, парфумування.

Hydrolyzed Soy Protein – гідролізат протеїнів сої. Зволожувач.

Azulene – азулен. Заспокійливий компонент.

Parfum - віддушка парфумерна.

Консистенція засобу кремоподібна, в міру щільна, жирність оптимальна.

Текстура однорідна.

Колір – світло-зелений.

Запах – свіжий косметичний. Притаманний «дорогій» доглядовій косметиці. Насичений і достатньо виражений. Стійкий – відчувається близько двох годин після нанесення. Особисто для мене – це більше мінус, аніж плюс, оскільки я не люблю наявність ароматизаторів у доглядовій косметиці для обличчя, а от для тіла – навпаки) Але це, звичайно, питання смаку…

Використовую даний крем, зазвичай, при вечірньому догляді за шкірою обличчя, але інколи (коли не планую виходити з дому та дозволяю собі не наносити санскрін), можу використати й вранці. Наношу невелику кількість крему на попередньо очищену шкіру обличчя та шиї після сироватки та її повного поглинання.

Незважаючи на досить щільну текстуру, крем дуже легко розприділяється по шкірі, не залишаючи розводів. Поглинається миттєво – практично за руками. Після поглинання крему, на шкірі не залишається ні липкості, ні відчуття маски чи чогось постороннього, ні жирності. Блиск також відсутній. Зате присутнє таке наче внутрішнє підсвічування шкіри, що надає їй вигляду особливої доглянутості. В мене більшість нічних кремів залишають на шкірі дуже сильну жирність, досить довго поглинаються та, з часом, можуть призводити до появи чорних цяток. Тому абсолютна природна матовість шкіри після використання крему від Майді мене приємно здивувала! І саме по цій причині я й дозволяю собі інколи використовувати його і в якості денного крему.

Після нанесення крему та його поглинання відчувається дуже гарне зволоження шкіри, вона стає гладенькою та бархатистою на дотик, еластичнішою, більш доглянутою. При регулярному використанні починають зменшуватися та, з часом, повністю проходять лущення, якщо такі є.

Також, досить непогано регулюється робота сальних залоз – шкіра на протязі дня надмірно не жирніє, навпаки, виглядає більш матовою, хоч і крем не заявлений як матуючий.

Пори крем не забиває.

Алергічних реакцій, висипань, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій з боку шкіри крем у мене не викликав.

Але хочу добавити ще один момент. Перед купівлею цього крему, я, звичайно ж, перечитала всі відгуки на нього, і зустріла декілька коментарів, що крем сушить шкіру. Особисто я з таким не стикнулася (шкіра комбінованого типу, але так як зараз мороз, в приміщенні дуже сухе повітря через опалення, шкіра почала добряче так підсихати), мені крем дає абсолютно достатнє зволоження та не провокує сухості. Але якщо ви стикнулися з такою ситуацією – спробуйте перед застосуванням крему нанести зволожувальний тонер, чи хоча б збризнути обличчя термальною водою – це необхідний та немаловажливий етап, якщо в подальшому догляді є такий компонент як гіалуронова кислота.

Зволожувальний 4D-нічний крем для обличчя MyIDi H2ydrO 4D Cream Night – прекрасний базовий варіант для зволоження шкіри обличчя! Чудовий, абсолютно безпечний склад з великою кількістю робочих активів, приємна текстура, швидке поглинання, відсутність жирності та забитих пор. Одним словом – рекомендую!)