molena

Такий неоднозначний Alfaparf Milano

Такий неоднозначний Alfaparf Milano

Спробувавши пробники шампуню та маски для відновлення волосся Alfaparf Milano, одразу замовила повнорозміри.

Дизайн флакончика та баночки вишуканий і цей глибокий зелений колір - у саме серденько💚

Шампунь доволі рідкий, наприклад, рідше Elseve, Matrix, Dove (порівнюю зі своїми останніми). Але при цьому він концентрований, треба вдвічі меньше, щоб гарно промити волосся.

Цей шампунь з категорії Low. Що це означає? Це про ніжне очищення, засіб не містить агресивних складників, сульфатів. Вспінюється в ніжну кремову пінку і не сплутує волосся. Навпаки, після шампуню вони гладенькі, наче вже був застосований бальзам.

Містить цікаві складники:
✳️3 комплекси Urban Defense Pro (захист від зовнішніх впливів), Color Fix (УФ-фільтри й антиоксиданти), Shine Fix (для блиску);
✳️серцевина бамбука – багата кремнієм, має відновлювальну дію.

Не знаю, як ви, а я не вірю у відновлювальну дію шампуня. Все таки це, перш за все, очисник волосся. Але мені дуже сподобалося, як він гарно та м'яко промиває волосся і жодна волосинка не сплутана.

Такий неоднозначний Alfaparf Milano
Такий неоднозначний Alfaparf Milano
Такий неоднозначний Alfaparf Milano
Такий неоднозначний Alfaparf Milano

Маска здивувала консистенцією. Вона густа і відділяється наче пластами. Я ще такого не бачила. До речі, в пробнику була звичайна плотна кремова консистенція. Перевірила термін придатності - він в нормі.

Але головне - маска працює. Вона так суперово насичує волосся, вже на етапі змивання розумієш, що волосся - шовк.
Спробувала відому відновлювальну маску від La'dor, то Alfaparf Milano мені більш підходить.

В складі немає силіконів та сульфатів, зазначені ті самі комплекси, що і в шампуні, плюс протеїни пшениці.

Можу сказати, що ця парочка просто знахідка для сухого, пористого волосся. Але я розумію, чому вони можуть не сподобатися:
▪️ краде об'єм та обтяжує - дівчата з тонким волоссям будуть не в захваті. У мене ж зазвичай волосся виглядає краще на другий день після миття, в перший - я пухнастик. А от з Alfaparf моє волосся одразу в день миття таке, як треба.
▪️ не на кожен день - буде обтяжувати волосся, треба ще парочка засобів для заміни;
▪️ швидше брудниться волосся - наприклад, мій режим миття через 3 дні на 4, після Alfaparf - треба мити вже через 2. А якщо ви звикли мити волосся кожен день, то навіть не знаю 🤷‍♀️

Щодо цін.. Ви теж помітили, в новому році вони якось підросли? Я купувала в листопаді шампунь за 350 грн, а маску за 470 грн, а тепер все це чи не вдвічі дорожче.
Тим не менш, на даний момент це мої улюблені засоби для волосся.