Оліч

Maison Martin Margiela Replica By the Fireplace

Maison Martin Margiela Replica By the Fireplace

Коли я тільки отримала цей аромат - ми з ним не дуже потоваришували) Пам'ятаю, що я начиталась класних відгуків про чарівний аромат затишку та свята, запечені на вогнищі маршмеллоу, спеції та каштани. Але при перших "прослуховуваннях" я не чула нічого окрім дуже реалістичного запаху вогнища. Наче ви просто були десь в лісі, сиділи біля багаття весь вечір, ваш одяг тепер пахне цим трохи гірким димом, а через якийсь час починала чути аромат залитого водою попелища + мокрі обвуглені палки. Якось воно мені було не дуже носибельно, не смачно, досить дивний аромат, хоча іноді було цікаво підійти послухати "багаття" від флакончику)

Риючись в своїй коробочці з відливантами цього року, я знову послухала цей аромат - і диво! Він мені відкрився цукром, спеціями та легким димком від каміну десь на фоні) Солодко-прикопчений аромат. Якщо ви слухали Sister`s Aroma Sugar Porn - це аромати наче з одного напрямку.

Натхненням для створення парфуму стала зима 1971 року в Chamonix.

"1971 рік. Снігова зима на альпійському курорті Шамоні. Безкрайні простори свіжого сяючого снігу за вікном, оточують затишний дерев'яний будинок, де в каміні романтично хрумтять дрова, що рівномірно прогорають."

Слухаючи аромат можна дійсно подумки перенестися кудись в чарівну зимову казку, в теплому м'якому светрі поряд з каміном і обов'язково з солодощами на столі поряд.

Аромат як на мене цікавий, але я не можу назвати його універсальним, його пора для мене це виключно зима, або дуже пізня холодна осінь. Унісекс, цілком доречно сидить і на чоловіках, і на жінках.

Стійкість непогана, тихенько чути аромат від одягу і на наступний день. Коли тільки розпилюю парфум на себе, то він здається дуже гучним, але він стихає досить швидко (або ж я до нього так швидко звикаю) і стає більш спокійним та затишним.

Тож тепер я вважаю що аромат гарний, любителькам солодких і пряних ароматів рекомендую послухати. Навряд я хочу собі великий флакон, бо свої 3 мл я використовую вже так довго, але для колекції можливо хоча б мініатюру 10 мл взяла б.

Maison Martin Margiela Replica By the Fireplace
Maison Martin Margiela Replica By the Fireplace