BELENKAYA

ZARA APPLEJUICE

ZARA APPLEJUICE

Дивно бачити такий пост у любительниці жесті, але життя непередбачуване і в ньому трапляється різне.

Взагалі я дуже вдячна Мейкапу, за те що там свого часу з'явилися парфуми від Zara, адже іноді мені дуже цього не вистачає. Як я вже казала раніше, у спокійні часи я плюбляла заходити в магазин і просто тестувати їхні аромати, особливо з чоловічих серій. Зараз такої розкоші немає фізично, але вона залишилася у форматі онлайн.

Тому що це свіжість. Чомусь останнім часом мені гостро не вистачало аромату, який я можу нанести перебуваючи вдома, бо просто хочеться відчувати якість ознаки власної присутності.

Zara Applejuice це 100% клон Chanel Chance Eau Tendre. Звичайно, тут ви не почуєте метаморфоз та гри акордів, але отримаєте повноцінну яблуневу свіжість у флаконі.

Піраміда:

Початкова нота: Апельсин, Рожевий грейпфрут, Яблуко
Нота серця: Жасмин, Півонія, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Кедр, Сандалове дерево

Піраміда вражає, але по факту це дуже прямолінійне яблуко з легким післясмаком півоній. Я більше нічого там не чую, ані апельсинів, ані грейпфрутів, що вже казати про троянду і сандал :)

Це свіженькі яблучні льодяники від Рошен, які посидять на вас від сили 2-3 години. Це аромат чистоти, який приємно розпилити на себе після душу. Це аромат-рятівник, коли набридло просто ВСЕ, що у вас є. Він чудовий, якщо ви не будете очікувати від нього чогось феноменального.

Якщо у вас холодна шкіра, аромат розкриється якнайкраще. Я володарка гарячої шкіри, через що надаю перевагу важким, іноді навіть абсурдним композиціям.

Але цього свіжачка теж люблю і буду ним активно користуватися в моменти, коли є настрій на легкість.

Можливо ви знаходили там клонів на улюблені дорогі парфуми?