Mariya Trofimova

LN Pro Matte Lip Fluid 102 Pink Beige. Три відтінки за ціною одного?

LN Pro Matte Lip Fluid 102 Pink Beige. Три відтінки за ціною одного?

Покупка в приступі шопоголізму, я навіть не звернула уваги, що вона матова. Коштувала вона приблизно 90 грн, тому я ні про що не жалкую😁

Це здається дріб'язком, але одне з найкращого в цій помаді - маленький та плаский аплікатор. Він дозволяє буквально в декілька рухів нанести продукт, що дуже важливо для пігментованих та швидкосохнучих формул. Приємна в нанесенні текстура, пігментація чудова, висихає за лічені секунди.

LN Pro Matte Lip Fluid 102 Pink Beige. Три відтінки за ціною одного?

Виробник назвав цей колір - Pink Beige.

Рожево-бежевий, в принципі так воно і є, але я не очікувала, що при різному освітленні я отримаю три різні відтінки за ціною одного. І я в захваті від кожного з них😍.

Повний робочий день з кавою та не жирними перекусами.

Без попереднього зволоження ця помада перетворить губи на пустелю, але зі залізобетонною стійкістю та без липкості. Такі жертви не для мене, я занадто сильно люблю комфорт, тому в якості підложки наношу трошечки бальзаму і вже його "запечатую" помадою. Від цієї маніпуляції трохи страждає стійкість та з'являється легка липкість, але навіть при цьому помада не розмазується по шкірі, може залишити ледь помітний відбиток на серветці.

Як змивається?

Завдяки підложці з бальзаму помаду можна змити міцелярною водою, без нього - олієвмісними засобом, або міцелярною водою та сльозами, бо просто так вона губи не залишить.

Мені не дуже подобаються матові помади, але занадто гарний колір, щоб залишити її без уваги.