Vikulyk

Які ж молодці Hedonic, я в захваті від цього засобу для брів

Які ж молодці Hedonic, я в захваті від цього засобу для брів

Я давно шукала гарний гель для брів на заміну люкс візаж, чесно, уже була втомилась від цього і потратила не мало коштів, а результат чимось все ж не тішив. Я спробувала різні популярні засоби, але з цим мені нарешті пощастило.

Які ж молодці Hedonic, я в захваті від цього засобу для брів

Укладати брівки стало дуже просто, в мене з цим завжди виникають проблеми, але цей гель неймовірний, він не обтяжує волоски і не робить їх жирними, фіксує класно і надовго!!! Я не помітила ніякого білого нальоту чи надімірної сухості.

Тут все дуже продумано і викликає захват.

Починаючи з коробочки, я часто їх викидаю, але тут вона така гарнезна, буду тримати, поки не знищу)

Тюбик теж дуже гарний, в красивому рожевому відтінку з матового пластику.

Щіточка набирає ідеальну кількість засобу ( без стирчащого на кінчику продукту), щетинки всіяні такими наче дрібненькими прозорими кульками, які круто обволікують волоски, без обтяження.

На відео, крім гелю, я використала туш теж Hedonic і брівки злегка промалювала маркером, оскільки в мене є некрасиві пробіли.

Я не можу стримувати свого захвату від цього засобу, також дуже тішить, що український виробник створив продукт такої високої якості. Тепер це мій улюблений засіб для укладки брів, який однозначно вартує своїх коштів. А неймовірне упакування ідеально підійде для подарунку 😍