Антисептик Mermade Champagne
Антисептик, який багато років на повторі 🥂 Але є «але».
Всім привіт! 💕
Саме з колекції Шампань почалось моє знайомство з брендом вже в 2021 році і досі я периодично купляю засоби для рук саме цієї серії. На той час у бренда був невеликий асортимент , бальзами , креми, антисептики та парфумовані гелі в старому дизайні .
Але , як мені показалось, саме в нових, свіжих випусках я почула інший аромат, тому про це згодом 😉
🥂
Сам антисептик є в двох форматах : гелевий та рідкий.
Я частіше беру рідкий , але прикручую спрей , бо без спрея флакон може відкритись у сумці 🫢
Коли робила замовлення , рідкого не було, тому взяла гелевий. Він має більш зручний флакон , закривається на клік , а текстура досить густа, тому навряд чи витече .
В самому гелі є капсули (можливо для додаткового зволоження).
Гель не липкий, вбирається досить швидко , шкіру практично не сушить.
На обгортці є склад , опис продукту.
Які ж мої "але"?
Це аромат. Цей аромат в моєму флаконі дуже приємний , пахне дійсно ігристим з кислинкою та солодинкою. Але це не той насичений солодкий аромат , який був в минулих випусках антисептика.
Минулий аромат досить довго пах на шкірі (по інтенсивності як антисептики bath and body works), ця версії пахне тільки при нанесенні. Для когось це плюс , але я так люблю той насичений аромат 🤩 (ще з таким запахом був мерехтливий скраб в пакетіку, який нажпль також не продається), що купляла антисептик заради аромата.
Як пахнуть нові засоби серії Шампань не знаю, в мене іх нема, але якщо порівнювати з однойменним парфумом бренда - це кардинально різні аромати. Тобто доглядова серія Шампань мені допводоби (в старому варіанті), а парфум - ні.
Плюси:
- Зручний формат
- Не липне
- Не скатується
- Легкий аромат
- Ковпачок на кліку
Мінуси:
- Обєм трошки замалий , всього 29 мл (але зручний не сперечаюсь)
- Не той аромат що звикла (що б ви розуміли, про попередній аромат питали навіть іноземці в літаку, що так чудово пахне на борту 🥂)
- Виробник не вказує % спирту. Я колись питала , сказали що 65%, але такої інформації на флаконі нема.
Чи куплю я знову ? Можливо , може це партія така, але тепер я і не знаю чим пахне доглядова серія (так як раніше чи так як антисептик , чи так як однойменні парфуми) 🤭
Коментарі (0)