Anna_feerie

Рятуємо темну тональну основу

Рятуємо темну тональну основу
Рятуємо темну тональну основу

Думаю, кожна дівчина хоча б раз в житті помилялася з вибором відтінку тонального крему. Ніби в магазині/на свотчах в інтернеті все виглядає чудово, але при нанесенні на обличчя розумієш, що це епік фейл 😆 Особливо часто натрапляють на таку біду дівчатка-білосніжки, які купують номер 1 в надії отримати світлий тональний, а в баночці раптом опиняється продукт яскраво-помаранчевого кольору)))

Я не виключення, ба більше, не зможу навіть підрахувати, скільки баночок тонального довелося передарувати через затемний відтінок. Та нарешті я знайшла вихід із цієї темної історії! 🤗 Мій рятівник - освітлююча основа від польського бренду Hean.

Рятуємо темну тональну основу

Тому косметична індустрія вигадала концентрований засіб (аджастер/міксер), що здатен істотно змінити колір тонального крему та створити кастомний продукт, що в буквальному сенсі зіллється з тоном шкіри. До речі, такі продукти бувають не лише білі, є також затемнюючі основи, кольорові та ін.

Незважаючи на запевнення виробників щодо відсутності впливу аджастера на тон, маю відмітити, що все ж основа може дещо змінитися. Особливо, якщо тон дуже темний і довелося щедро розмішати його з освітлювачем))) Помітила, що в такому разі тональний стає трохи легшим та переміщується від більш матового в бік сатинового/зволожуючого. Для мене це абсолютно прийнятно, адже я давно обираю саме сяючі текстури та не женуся за надщільним фінішем.

Про історію знайомства з Hean brightener я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/2338/

В цьому дописі хочу показати роботу аджастера з тональним кремом Dior. В мене його міні-версія, яка мала б бути більш світлою та нейтральною за підтоном)))

Знизу тональний засіб, зверху аджастер, а посередині ідеальний відтінок, який я створила за допомогою змішування. Рекомендую додавати освітлюючи крапельки потроху, за необхідності збільшити кількість.

Знаю, що подібні продукти були й у інших виробників, наприклад, Nyx pro foundation mixer, The body shop Lightening Shade Adjusting Drops, але їх дуже важко відшукати, тому хапайте Hean, поки є на Мейкапі))) Всім вдалих покупок та ідеального тону шкіри 🤗🤗🤗