your_doc_mary

Billie Eilish

Billie Eilish
Billie Eilish
Billie Eilish
Billie Eilish

Історія така. Рік тому я виїхала в Ізраїль через неспроможність продовжувати карʼєру ортодонта (дякую,клята війна). Я була в небутті,невизначеному стані,без розуміння завтрашнього дня.

В той день йшов дощ,було холодно й похмуро,і я зайшла у фарммагазин почекати колегу. І тут мої очі впав цей золотий бюст. Мій носик не відпускав цей ні на що не схожий запах. Терпкий,пряний,томний. Я подумала,що варта золотого бюста,але нехотя поставила його назад на полицю,бо не мала впевненості в завтрашньому дні. Прийшовшовши додому мене не відпускав запах і бажання цих парфумів. Три дні я марила ними,і таки наважилася придбати. Майже на останні кошти. Мені запакували коробку у подарункову упаковку з червоною стрічкою. На пакуванні був напис на івриті "Для красуні". Два тижні коробка чекала на мене в шафі,і на 8 березня (хоч я його не святкую) я дістала свій собі подарунок і просто сиділа щаслива,нарешті,від чогось.

У мене майже не було косметики з собою,я все ще не знала,що чекає на мене завтра,але сьогодні я була щаслива.

Кидаю вам піраміду та опис із одного сайта 🩷 :

Класифікація :Елітна

Тип :Парфумована вода

Рік створення :2021

Групи ароматів :Східні, гурманські

Базові ноти :Боб Тонка, Деревні Ноти, Амбра (бурштин), Мускус

Середні ноти :Роза, Ваніль, Какао, Спеції

Верхні ноти :Мандарин, Червоні ягоди, Цукор

Яскрава та неординарна, молода зірка нового тисячоліття, Біллі Айліш порадувала шанувальників, випустивши іменний парфум Billie Eilish Eilish. Солодкий і гурманський аромат сповнений чарівністю сходу, несе в собі чуттєву привабливість, занурює в ніжну насолоду тепла і спокуси. Біллі Айліш, у співпраці зі знаменитим парфумером Стівом Де Меркато, створила чарівну та солодку композицію. У ній солуючу ноту грає ваніль, кохана співачкою з дитинства. Коли Billie Eilish Eilish побачив світ, вона написала, що нарешті отримала парфум своєї мрії, про яку мріяла все життя і ганялася роками. Верхні ноти аромату приголомшують яскравим звучанням зацукрованих червоних ягід та цитрусової стиглості оранжевого мандарину. Гурманський привабливий мікс із ванільно-шоколадного какао, з екзотичними солодкими прянощами, доповнює розкішна квіткова нота бархатистої троянди в серці ароматичної композиції. В результаті центральні акорди обволікають майже відчутною насолодою. Пряно-ванільні боби тонко відкриваються чудовим, горіхово-карамельним, пахощами в основі парфумерної води. Сонячна тепла амбра, чуттєвий і ніжний, тілесний мускус створюють шлейф, що зігріває, в який м'яко вплітаються терпкі дерев'яні ноти. Оригінальний флакон у вигляді бронзово-золотистого погруддя привертає увагу та підтверджує нестримний творчий характер Біллі Айліш.