bloginesska

Гідрофільна олійка від Skinbar

Гідрофільна олійка від Skinbar

Це мій 1-й досвід ознайомлення з форматом гідрофільних олій, до цього я завжди користувалась міцелярною водою. Проте в останній час все змінилося і я замовила гідрофільну олію аби просто побачити чи підійде мені взагалі такий формат. ✨

Надалі хочу спробувати такі олійки: Dr. Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil, Medi Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil. 🙏🏻

По складу - цілком безпечний. Є Butylated Hydroxy Toluene, з приводу якого завжди ведуться дебати ( підвищення/пониження ризику раку) і віддушка парфумерна Parfum (Fragrance). Проте ніяких камедогенних чинників в складі я не виявила. Але ми всі розуміємо, що все індивідуально. ☺️

Особисто мені олійка дуже сподобалася, вона бюджетна, дозатор зручний, добре емульгується, м’яко очищає; очі трохи, правда, печуть( мені здається, що це лише в мене так, бачила багато відгуків від дівчат-казали, що не печуть🙈); змиває туш і стійкі помади.

Вже навіть випробувала на своєму макіяжі з книжкового challenge (можете переглянути макіяж в моїх looks).💜

Та ще й український виробник.

Консистенція олійки доволі рідка, не забуваємо перед нанесенням струснути і потім застосувати гель для вмивання, аби добре все очистити. 😌

А ви знайомі з форматом гідрофільних олій? Якими користуєтеся?🥰