Олена✨

10 цікавих фактів про Tangle Teezer, які ви могли не знати

10 цікавих фактів про Tangle Teezer, які ви могли не знати

Tangle Teezer чи Janeke? Щітки цих двох брендів чудові, а вибір має базуватися лише на потребах та типі волосся. Порада одна – якщо ви не пробували ці щітки, обов’язково це зробіть. Різницю помітите одразу.

У мене волосся тонке, в’юнке. Розчісую його вологим, але інколи потрібно розплутати й сухе, тому мій ідеальний варіант - Tangle Teezer.

10 цікавих фактів про Tangle Teezer, які ви могли не знати
10 цікавих фактів про Tangle Teezer, які ви могли не знати
10 цікавих фактів про Tangle Teezer, які ви могли не знати

Не буду описувати характеристики та особливості, пропоную заглибитись в історію та сьогодення компанії 👇

◾ Компанія Tangle Teezer була заснована у 2007 році британським стилістом-колористом Шоном Палфрі у Лондоні. Ідея, яка народилася в салоні перетворилася на глобальний бізнес, який продав понад 70 мільйонів щіток для волосся по всьому світу.

◾ У 2003 році стиліст взяв участь у телепроєкті "Акула бізнесу", сподіваючись знайти спонсорів. Але його ідея щітки, яка розплутує волосся не вразила і він програв, але руки не склав.

◾ У 2007 році стиліста запросили взяти участь у Pinewood Studies, де він представив щітку Tangle Teezer, над якою працював усі ці роки. Щітка миттєво стала сенсацією та почала набирати популярності.

◾ У перший рік компанії було продано 35000 щіток. У той час The Original існував лише у двох кольорах: рожевий та чорний. Ходять чутки, що рожевий був виготовлений лише тому, що на заводі закінчився чорний пластик.

◾ До речі, назва бренду перекладається як «заплутана головоломка».

◾ Шон Палфрі двічі вигравав нагороди королеви Великобританії за підприємництво.

◾ Унікальність Tangle Teezer в особливій дворівневій будові зубців та матеріалі, з яких вони виготовлені. Саме завдяки цьому щітка з легкістю розчісує як сухе, так і вологе волосся. Ця технологія запатентована компанією.

◾ Tangle Teezer має спеціальну лінійку щіток для дітей, які розроблені з урахуванням особливостей та потреб дитячого волосся.

◾ Компанія не лише турбується про красу, але й про планету. Діє програма переробки старих щіток та відбувається поступовий перехід з пластикового на картонне пакування.

◾ В асортименті Tangle Teezer є навіть щітки для собак та котів Pet Teezer.

Шлях компанії від невдачі до світового визнання нагадує слова Вінстона Черчилля: "Успіх - це перехід від однієї невдачі до іншої без втрати ентузіазму". Tangle Teezer - більше, ніж просто щітка, це символ наполегливості, який надихає не здаватися перед викликами.