Євгенія 👩

Кокосова хмаринка для тіла)

Кокосова хмаринка для тіла)
Кокосова хмаринка для тіла)
Кокосова хмаринка для тіла)
Кокосова хмаринка для тіла)
Кокосова хмаринка для тіла)

Всім привіт ✌️

Про бренд Liora та їхні батери для тіла, я дізналася з допису SomovaFM, вона зробила такі смачнючі фото та так яскраво описала цей продукт, що неможливо було утриматися від покупки), ви тільки погляньте на цю красу: https://club.makeup.com.ua/post/20107/.

Звичайно, що я шкиденько замовила "Кокосове масло" та хочу поділитися своїми враженнями👇

Баттер представлений у мініатюрній баночці із міцного пластику. Я як завжди думала, що баночка буде більшою, але вона виявилася зовсім малюткою). Зате її зручно брати з собою кудись у подорож, та й на поличці вона не займає багато місця)

Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується. Під кришкою була додаткова, захисна мембрана.

Об'єм: 250 мл, витрата цілком економічна.

Якщо чесно, то склад не можна назвати потужним), але враховуючи бюджетну вартість – він міг би бути й гіршим).
Як завжди, виділяю найцікавіше:

  • Glycerin - гліцерин, забезпечує зволоження шкіри.
  • Cocos Nucifera (COCONUT) Oil - кокосова олія, яка має зволожувальні і живильні властивості.
  • Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil - масло пальмового горіха, яке додатково забезпечує живлення шкіри.

Власне, більше нічого корисного у складі нема🤷. Однак, варто зазначити, що батер не викликав у мене жодних алергічних реакцій.

Хочу відзначити, що виробник не пошкодував продукту, олія залита по самі краї).

  • Текстура кремова, пухка, як хмаринка. Досить щільна та тягуча. У ній є легке відчуття липкості, але без жирності. Вона дуже м'яка та пластична. Мені консистенція нагадала добре збите вершкове масло).
  • Аромат. Я відчуваю солодкий, десертний аромат кокосової стружки із яскраво-вираженою горіховою ноткою. Аромат кремовий та зовсім не хімічний. На шкірі лежить легким шлейфом (близко 30 хв після нанесення), не викликав жодного дискомфорту.

Коли тільки наносиш баттер, він досить проблематично розподіляється, ніби пластеліновий. Однак, через пару секунд, він підтаює і починає дуже м'яко, приємно ковзати по шкірі.
Розподіляється рівномірно, не викликає ніяких неприємних відчуттів, він ніби обволікає шкіру. Якщо на шкірі є подразнення, то не щипає.

Повністю вбирається протягом 10 хвилин. Не залишає на шкірі відчуття жирності та липкості. Абсолютно невагомий та комфортний.

  • Баттер дає середнє, не дуже глибоке зволоження шкіри. Для мене його іноді не вистачає, але я думаю, що на літо – якраз).
  • Пом'якшує, робить шкіру гладенькою та шовковистою.
  • Шкіра на дотик стає трохи пружнішою, але без спецефектів).

За свою ціну - це цілком собі гарний батер для тіла із середнім ступенем зволоження). Думаю, що куплю його повторно з іншим ароматом, тому і вам рекомендуватиму👌.

Дякую за увагу💕