Кокосова хмаринка для тіла)
Про крем-батер для тіла "Кокосове масло" від Liora 🥥
Всім привіт ✌️
Про бренд Liora та їхні батери для тіла, я дізналася з допису SomovaFM, вона зробила такі смачнючі фото та так яскраво описала цей продукт, що неможливо було утриматися від покупки), ви тільки погляньте на цю красу: https://club.makeup.com.ua/post/20107/.
Звичайно, що я шкиденько замовила "Кокосове масло" та хочу поділитися своїми враженнями👇
🥥 Зовнішній вигляд:
Баттер представлений у мініатюрній баночці із міцного пластику. Я як завжди думала, що баночка буде більшою, але вона виявилася зовсім малюткою). Зате її зручно брати з собою кудись у подорож, та й на поличці вона не займає багато місця)
Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується. Під кришкою була додаткова, захисна мембрана.
Об'єм: 250 мл, витрата цілком економічна.
🥥 Трохи про склад
Якщо чесно, то склад не можна назвати потужним), але враховуючи бюджетну вартість – він міг би бути й гіршим).
Як завжди, виділяю найцікавіше:
- Glycerin - гліцерин, забезпечує зволоження шкіри.
- Cocos Nucifera (COCONUT) Oil - кокосова олія, яка має зволожувальні і живильні властивості.
- Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil - масло пальмового горіха, яке додатково забезпечує живлення шкіри.
Власне, більше нічого корисного у складі нема🤷. Однак, варто зазначити, що батер не викликав у мене жодних алергічних реакцій.
🥥 Консистенція та аромат
Хочу відзначити, що виробник не пошкодував продукту, олія залита по самі краї).
- Текстура кремова, пухка, як хмаринка. Досить щільна та тягуча. У ній є легке відчуття липкості, але без жирності. Вона дуже м'яка та пластична. Мені консистенція нагадала добре збите вершкове масло).
- Аромат. Я відчуваю солодкий, десертний аромат кокосової стружки із яскраво-вираженою горіховою ноткою. Аромат кремовий та зовсім не хімічний. На шкірі лежить легким шлейфом (близко 30 хв після нанесення), не викликав жодного дискомфорту.
🥥 У використанні
Коли тільки наносиш баттер, він досить проблематично розподіляється, ніби пластеліновий. Однак, через пару секунд, він підтаює і починає дуже м'яко, приємно ковзати по шкірі.
Розподіляється рівномірно, не викликає ніяких неприємних відчуттів, він ніби обволікає шкіру. Якщо на шкірі є подразнення, то не щипає.
Повністю вбирається протягом 10 хвилин. Не залишає на шкірі відчуття жирності та липкості. Абсолютно невагомий та комфортний.
🥥 Ефект
- Баттер дає середнє, не дуже глибоке зволоження шкіри. Для мене його іноді не вистачає, але я думаю, що на літо – якраз).
- Пом'якшує, робить шкіру гладенькою та шовковистою.
- Шкіра на дотик стає трохи пружнішою, але без спецефектів).
За свою ціну - це цілком собі гарний батер для тіла із середнім ступенем зволоження). Думаю, що куплю його повторно з іншим ароматом, тому і вам рекомендуватиму👌.
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)