Mandarinka

Зволожуюча гілауронова гель-сировотка від Joko Blend

Зволожуюча гілауронова гель-сировотка від Joko Blend

Вітаю! Раніше дуже часто використовувала сироватки різні, потім зробила паузу після проблем зі шкірою, але зараз в зимовий період шкіра як ніколи потребує зволоження. Тому використовую і крем і тонік і сироватку, сьогодні розкажу про свій фаворит - Сироватка для обличчя Joko Blend Hyaluronic Acid Gel Pure Power.

На пакуванні довго загострювати увагу не буду: Досить звичайний формат флакона сироватки, дуже зручна піпетка для розподілу сироватки, мені він максимально подобається, налив - наніс - розподілив і не потрібно нічого пальцем наливати або шукати чимось іншим. + було запаковано в захисну плівочку, щоб показати що засобом не користувались.

Склад. Головний компонент - гіалуронова кислота, а ось повним відкриттям для мене став екстракт кави - його я точно не очікувала бачити, запаху його теж немає, аромат дуже приємний.

У сироватки гелеподібна консистенція, думаю, всі сироватки мають приблизно таку ж консистенцію, тому якщо ви хоча б раз користувалися сироваткою - ви знаєте, про що я.

Для тесту на алергію я крапнула одну краплю, але розподілити її було складно - цієї краплі вистачило на обидві руки ще й на зону декольте, тому вперше я почала крапати значно менше.

Засіб має максимально приємний аромат, не дивлячись на каву в складі, аромат більше квітковий, як легкий парфум, тримається приблизно хвилин 5, і все це час я максимально кайфую від аромату.

Мій вечірній догляд зараз виглядає наступним чином: гідрофільне масло → гель для вмивання → сироватка для обличчя Joko Blend Hyaluronic Acid Gel Pure Power. → крем для обличчя.

Як і обіцяла, розгляну 13 обіцянок виробника:

🟣 Легкість нанесення: абсолютний плюс від мене: як мінімум, зручна піпетка, а максимум - сироватку легко розподілити по шкірі обличчя.

🟣 Впитування: сироватка впитується буквально за хвилину, максимум 2. При цьому, що для мене дуже важливо - не залишає липкості.

🟣 Для всіх типів шкіри: у мене досить проблемна шкіра, і не всі засоби беззастережно мені підходять, але цей засіб відмінно вписався в мій догляд.

🟣 Попереджує втрату вологи: після нанесення сироватки шкіра залишається максимально зволоженою.

🟣 Збільшує захисний бар'єр: випробувала використовувати сироватку вранці і я спокійно пройшла весь день за зимової погоди, і це ніяк негативно не відобразилося на шкірі.

🟣 Синтез колагену: чесно кажучи, тут важко судити, тому цей пункт опускаю.

🟣 Економне використання: сироваткою дуже просто користуватися, її не потрібно багато, тому флакончика в 30 мл вистачить на 2-3 місяці регулярного використання раз на день.

🟣 Шкіра стає більш упругою: шкіра після сироватки просто чудова, зволожена, гладенька і дійсно упруга. До неї хочеться торкатися і гладити щічки 😊

🟣 Вирівнює мікрорельєф і повертає гладкість: так і так, якщо таке порівняння буде коректним, то шкіра була, наче після пілінгу, навіть якісь дрібні шелушіння зникали і шкіра ставала гладенькою.

🟣 Регулювання роботи сальних залоз: у мене жирний тип шкіри, однак після використання сироватки жирного блиску на шкірі обличчя не з'являлося, що стало приємним відкриттям.

Висновки: сироватка мені дуже сподобалася, вона не просто приємна і економічна в використанні, але і дійсно дарує шкірі максимальне зволоження, гладкість.

Від мене це всі 10/5 ❣️