Malisa

Аромат, з яким так і не вийшло подружитись

Аромат, з яким так і не вийшло подружитись

Цей аромат від Hermes в мене стійко асоціюється з Мірандою Прістлі, саме з книжковою Мірандою, яка обожнює шарфики від Hermes. І цей "шарфик" в рубчик на кришечці аромата - ось точно-точно Міранда з "Диявол носить Prada".

Тому мені просто нерально хотілось собі цей флакончик, який купила наосліп, без тестування, без пробничка. І це було моєю головною помилкою.

Мені дуже подобається флакон - він важкий, з красивезною кришечкою (до речі, всередині кришечки вибито Hermes) - нагадує англійського джентльмена.

Піраміда дуже маленька, всього лиш 3 ноти

  • Початкова нота:Імбир
  • Нота серця:Тубероза
  • Кінцева нота:Сандал

І яке ж було моє розчарування, що на мені це от просто монотонна тубероза, яка аж в'їдається в ніс, свербить, заважає, і почуваю себе дуже дискомфортно.

Я намагалась відкласти парфум на іншу пору року, іншу погоду, та ледве танці з бубном навколо нього не влаштовувала...

Але щоразу, на мені дуже настирлива і яскрава тубероза, яка МЕГА стійка. Я можу вийти з дому, через декілька годин повернутись і розумію, що навіть в під'їзді, де проходить купа людей - а все одно цей аромат залишився.

Можливо, якщо ви фанат туберози, то на вас і для вас він буде чудовим.

І так, на мені ця тубероза занадто важка і навіть дуже ретро. Тому розумію звідкілся оці асоціації, що цей парфум бабусин, сундук і т.д. От на собі я це і відчула.

Можливо, колись наважусь на інші версії, бо все ж флакончик - це витвір мистецтва.

Але саме з цим екземпляром розпрощалась. Тому і фото лише таке - все що лишила на згадку про нього...

А у вас є такі аромати - з якими довелось розпрощатись?