krislemly

Hedonic Mascara Perfect

Hedonic Mascara Perfect

Привіт💕Прийшов час поділитись своїми враженнями на продукт, який одразу вкрав моє серденько.

Пакування. Тут просто без слів, неймовірно стильне, одразу привертає увагу. Картонна коробочка бузкового кольору і в тон до неї матовий, приємний на дотик флакон.

Hedonic Mascara Perfect
Hedonic Mascara Perfect

Обʼєм: 11ml.

Обмежувач працює справно, не дає щіточці набирати більшу кількість продукту ніж потрібно.

Колір. Дуже незвичайний, він не звичайний коричневий але при цьому і не чорний. Більш я б сказала темно шоколадний. Виглядає дуже природно та ефектно.

Щіточка. У туші силіконова щіточка із маленькими щетинками. Маневрена, зручна для фарбування найменших вій. Люблю такі щітки за чистоту в макіяжі, мінімальний ризик щось забруднити.

Консистенція туші оптимальна по густоті, вона не занадто волога, як це часто буває, але і не суха. Їй не потрібен час, щоб «розфарбуватися», одразу фарбує ідеально. У процесі нанесення немає проблем. Не треба додатково прочісувати вії або, наприклад, знімати надлишки туші з пензлика. Туш не засихає на віях після першого шару, ускладнюючи нанесення другого. Але й не рідка настільки, щоб вії склеювалися при нашаруванні. Фарбуватися нею максимально комфортно.

Мої вії середньої довжини та густоти, ростуть прямо і хаотично, гарно їх нафарбувати це задача з зірочкою.

Результат. Туш однозначно дає хороший об'єм, поділяє та підкручує вії. Нашаровується туш добре. Вії не склеюються, навпаки, стають ще більш об'ємними та густими.

Протягом дня туш, не відбивається на верхньому повіці, не осипається і не розмазується.

Демакіж. Сходить тоненькими «панчохами», як і заявлено, без тертя і дискомфорту, досить вмитися теплою водою.