khoroshaeva

#Booksandmakeup

#Booksandmakeup

Всім привіт✌️

Челленж вчорашньої іменинниці Оксани.К потрапив мені в саме серденько💙. Книги - то моя віддушина та слабкість, ось тільки електронні, тому в руках тримаю телефон).

P.S: трохи порушила умови челленджу і пишу допис, тому що лукс нещадно порізав мої фото😰

У мене є 3 найулюбленіші книги, які я можу нескінченно перечитувати і які абсолютно точно змінили мій світ:

1. «Таємнича історія Біллі Міллігана" або «Множинні уми Біллі Міллігана»- Деніел Кіз

2. "Уроки Милосердя" - Джоді Піколт

3. "Три товарища" - Еріх Марія Ремарк

З цих трьох книг я обрала першу - «Таємнича історія Біллі Міллігана" - книга була написана у 1982 році і заснована на реальних подіях. Я думаю, що всі знайомі з історією Біллі Міллігана або, як мінімум, дивилися фільм "Спліт", який також знятий на основі його біографії).

Книга розповідає про людину, в якій одночасно жило 24 особи. Як на мене, це не просто книга, а справжній витвір, який дуже яскраво описує потужність людського мозку, розповідає нам про ігри розуму, вивертає назовні всі почуття)

Читаючи її просто неможливо залишитися байдужим. Кожен рядок у ній відчувається шкірою і всі думки опиняються у "заручниках" у автора

Дуже раджу, якщо ще не читали💙

#Booksandmakeup
#Booksandmakeup

Звичайно, я б не змогла повторити образ Біллі Міллігана, тому відобразила на своєму обличчі – кольори обкладинки). Для прикладу взяла оригінальне видання цієї книги, стиль якої ідеально описує всю історію. В ній переважають чорно-сині відтінки, тому й макіяж в цих кольорах.

• Тон - LAMEL Smart Skin (401 - Porcelain) змішаний з Maybelline New York Affinitone (02 - Light Porcelain)
  • Консилер - Pupa Wonder Cover (001 - Porcelain)
  • Рум'яна - Eveline Cosmetics Feel The Blush (04 - Tea Rose)
  • Хайлайтер More Than Glow від Catrice (20 - Supreme Rose Beam).
  • Брови - олівчик від Eveline (Soft Brown) та гель для укладки від Lamel.
  • Нижня повіка, міжресничка та "галочка" - O’BAYS Satin Eye Liner (Black)
  • Тіні - палетка для макіяжу Ruby Rose, якою б смішною та бюджетною вона не була, але в макіяжі виглядає дійсно непогано, я досі дивуюсь.🤣
  • Вії - Maybelline New York Lash/Cils Sensational (Black)
  • Губи - помада Maybelline Vinyl у гарному та святковому відтінку 50 "Wicked". Контур - сатиновий олівець O’BAYS (05 відтінок).

Я досі не навчилася нормально фотографувати макіяж і тільки через дзеркало вдалося передати його насиченість і справжній колір, тому вибачте за такі не ідеальні фото, зате зрозуміло що до чого🤣

Дякую за увагу та окреме дякую Оксані.К за круту ідею💕

З нетерпінням чекаю на ваші книжкові рекомендації😘