Mila__Mi

Бюджетні засоби для волосся, які приємно здивували

Бюджетні засоби для волосся, які приємно здивували
Бюджетні засоби для волосся, які приємно здивували

Моє волосся схильне до жирності біля коренів (мию голову через день) і в цілому нормальне по довжині. Але, останнім часом на фоні стресів + взимку зі зміною клімату та сухим повітрям у приміщеннях (опалення), моє волосся все більше відчувало сухість та втратило блиск 😒 Я була в пошуках чогось живильного і натрапила на наш український бренд Botanic Leaf. Побачила в них серію живлення та зволоження для сухого волосся, вирішила спробувати шампунь та маску (мій звичайний, мінімальний набір по догляду за волоссям).

Пляшка яскраво-жовтого кольору з зображенням соняшника 🌻(як і вся ця лінійна) і досить велика, адже об'єм шампуню 400 мл 🤭

На пляшечці чимало інформації: склад, опис, основні компоненти і їх дія.

🌻Склад:
Склад у засоба гарний. У ньому можна зустріти м'які ПАР (очищуючи компоненти), гліцерин, олію соняшника, оливи, виноградних кісточок та авокадо, екстракт меду та подорожника, пантенол, фосфоліпіди, екстракт мильного горіха та конжаку (містить багато корисних речовин, здатен утримувати вологу і діє як кондиціонер), алантоїн, лимонну та аскорбінову кислоти.

Склад багатий і його ціна-якість мене більш ніж влаштовує.

🌻АРОМАТ:
Дуже ніжний, нагадує якесь дитяче молочко на основі олії соняшника 🥰 На волоссі після використання не залишається (але спойлер: маска у допомогу).

Кришка формату диск-топ + її можна відкручувати. Але ось, наприклад якщо треба подивитися скільки ще залишилося засобу в пляшці, можна спокійно подивитися на її бокову сторону. Бо пляшка має прозорість і добре видно, розхід засобу (нажаль при відсутності сонечка, не змогла зробити фото з прикладом).

🌻КОНСИСТЕНЦІЯ та колір: шампунь молочного кольору, напівпрозорий, консистенція середньої густоти, трохи тягуча.

Піноутворення:
🌻Шампунь при контакті з водою швидко утворює пишну та м'яку пінку.

Очищення:
🌻Шампунь чудово та якісно очищує шкіру голови від зайвого себуму та інших забруднень, "до скрипу".

🌻Не сушить по довжині, але моє волосся все одно додатково потребує зволоження.

🌻Помітила такий факт, що з цим шампунем дуже гарно поєднуються усі маски і ще краще працюють. Бо в мене були такі шампуні, які не давали маскам нормально працювати, вони їх просто змивали так, наче я їх не наносила зовсім і волосся було з "ефектом" наче ти з просоння і декілька днів не розчісувався 🤷🏻‍♀️

РОЗХІД у шампуню дуже економічний. За, майже три тижні користування (тільки ним) я навіть 1/3 пляшки не використала. При такому об'ємі та розході, роблю висновок: його вистачить місяці на два точно, можливо навіть і більше.

Формат баночки округлий, шайбовидний. Оформлення яскраве, аналогічне шампуню. Інформації знову ж таки, чимало. Баночка матова, напівпрозора, об'єм 300 мл. Під кришкою додатково знаходиться пластикова мембрана, яка дуже легко знімається 👌🏻

СКЛАД:
🍯У ньому можу виділити такі активні діючи компоненти: олія соняшника, оливи авокадо, мигдалева олія, екстракт меду та подорожника, гідролізат кератину, пантенол, алантоїн, гліцерин та фосфоліпіди.

АРОМАТ:
🍯Аналогічний шампуню, ніжний та дуже приємний, тільки більш яскраво виражений (і так, після використання залишається на волоссі 💘)

КОЛІР та ТЕКСТУРА:
🍯Маска білого кольору, текстура однорідна, легка (нагадує йогурт). Але, незважаючи на досить легку текстуру, маска по відчуттям доволі жирненька (відео є у галереї)

У використанні:
Наношу маску на вологе волосся перед миттям голови на 5-10 хвилин по довжині (мені цього достатньо). Вона добре розподіляється і добре змивається залишками шампуню.

Ефект після використання:
🍯Маска комбінує зволоження та живлення, хоча все таки живлення тут переважає. При тому волосся не обтяжує. По відчуттям вона наче створює захисну плівку, захищаючи волосся від негативного впливу навколишнього середовища. Також як візуально, так і на дотик, дуже помітно, як волосся стає щільним та більш міцним. Волосся легше розчісується та має блиск. В комбінації з шампунем з цієї серії це просто ваау.

РОЗХІД:
Користуючись маскою більше 2-х тижнів роблю висновок, що її вистачить на 1 місяць точно (мені особисто, використовую її після кожного миття - через день). Звичайно хочу зазначити, що все залежить від кількості використання засобу і довжини вашого волосся.

Я залишилася дууже задоволена цими засобами і їх ефектом, а ще більше тим, що це наш український бренд натуральної косметики, бюджетний по вартості 🥰

Дуже рекомендую спробувати 🫶🏻

І скажу вам по секрету, я вже навіть замовила ще дещо з цієї серії 🤭