Христина 🌺

Новий рік- нові бюджетні знахідки…

Новий рік- нові бюджетні знахідки…

MUA Makeup Academy.

Ці тіні купила на початку місяця. Памʼятаю, навіть хтось вже тут в клубі робив огляд на палетку цієї фірми, тільки інший колір.

Там є ніби 5 різних палітр. Коричнева ( в мене багато таких відтінків тіней, тому повторюватись не хотіла), рожевий (це взагалі не мій варіант), та, що в мене і з зеленими відтінками. Є ще одна, але її чомусь ніколи нема в наявності.

Я ж обирала між своєю Enchantment і Wilderness.

Купувала за 170 грн. До речі, на інші відтінки палітр була акція і коштували вони 135 грн (це взагалі виходить супер бюджет). Ну, але мені потрібні були саме такі відтінки.

Новий рік- нові бюджетні знахідки…

Тут всім очевидно, що це "закос" під Денону. Вони навіть нічого особливо не вигадували з дизайном. На перший погляд всі думають, що я показую Денону.

До речі, варто сказати за упаковку: нехай вона не дуже якісна, з тонкого пластику і т.д, але кришечка сама захлопується, як футляр. Це мега зручно для мене. Бо, наприклад, в Eveline такого нема.

За відтінки я спочатку переживала, бо не люблю дуже яскравих. Але, на мою велику радість, вони тут пігментовані, але стримано. Дають все, що від них треба.

Відтінки тут теж класні: хочеш нюд- маєш, святковий мейк - теж без проблем.

Гарно розтушовуються, не осипаються, не скатуються (я база не використовую), тримаються весь день.

Пігменти, до речі, мають ніби кремову текстуру, не сухі.

І, що мені дуже- дуже сподобалось: вся гама має холодний підтон. Це те, що я шукала і що мені було потрібно. Бо (знову візьму Eveline look up для прикладу, адже ця палітра теж в моїх фаворитах) там завжди теплі підтони.

Я можу з впевненістю також сказати, що пігменти- це аналог Smashbox punked. Я жодної різниці не помітила. Але пігменти в МUA мені сподобались значно більше, бо в Smashbox вони теж мають теплий підтон.

Отже, як висновок, можу сказати, що за таку ціну це просто ідеальні тіні...направду, більшого чогось навіть соромно вимагати. На фото денне і штучне освітлення, без фільтрів.

Я тепер точно знаю, що хочу ще Wilderness. Хоча б заради цього зеленого відтінку.